Στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου για να γιορτάσει την Ολυμπιακή Ημέρα το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου για να γιορτάσει την Ολυμπιακή Ημέρα το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Τα 170 παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με Έλληνες Ολυμπιονίκες

pali
Τα μυστικά των αθλημάτων γνώρισαν στα παιδιά του summer camp του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο εορτασμών για την Ολυμπιακή οι Ολυμπιονίκες, Εύη Μωραϊτίδου, Δημήτρης Καφφάτος,Γρηγόρης Χατσατουριάν, Δημήτρης Μιτελούδης, ο Παραολυμπιονίκης Θοδωρής Αλεξάς και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Χριστοφορίδου. Έγινε επίδειξη Ολυμπιακών αγωνισμάτων και διαδραστικών παιχνιδιών που προάγουν την συνεργασία και την φιλία στα παιδιά, και τους δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους.

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Ντόρα Πάλλη, μαζί με Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες επισκέφθηκαν το summer camp του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο εορτασμών για την Ολυμπιακή Ημέρα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν συνολικά 170 παιδιά. Μετά το πέρας των αθλοπαιδιών, η Ντόρα Πάλλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η Ολυμπιακή Ημέρα αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμού. Σήμερα, στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου δώσαμε την ευκαιρία στα παιδιά, μέσω βιωματικών εργαστηρίων, να εμπεδώσουν τις αξίες του Ολυμπισμού, καθώς και να συμμετάσχουν σε παιχνίδια που προάγουν την Ειρήνη, τη Φιλία και το Σεβασμό στη Διαφορετικότητα. Αξίες που, άλλωστε, παραμένουν χαραγμένες στο DΝΑ της ελληνικής κοινωνίας».

mor_palli
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης