Ηλικιωμένος παρενόχλησε 15χρονη στο Λασίθι και συνελήφθη

Ηλικιωμένος παρενόχλησε 15χρονη στο Λασίθι και συνελήφθη

Ο 81χρονος παιδόφιλος είδε το ανήλικο κορίτσι να παίζει με τα αδέλφια της ηλικίας 11 και 8 χρόνων, τους κέρασε παγωτά και μπανάνες και προσπάθησε με τη βία να φιλήσει στο στόμα την 15χρονη

desperate
Μπροστά στα μάτια των συχγωριανών του επιχείρησε να παρασύρει ένα 15χρονο κορίτσι κάνοντάς του ανήθικες προτάσεις, ένας ηλικιωμένος παιδόφιλος σε κοινότητα του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, το απόγευμα της Δευτέρας! Ωστόσο, το παιδί αντέδρασε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινητοποίηση.

Ο 81χρονος παιδόφιλος είδε το ανήλικο κορίτσι να παίζει με τα αδέλφια της ηλικίας 11 και 8 χρόνων, τους κέρασε παγωτά και μπανάνες και προσπάθησε με τη βία να φιλήσει στο στόμα την 15χρονη, η οποία αντέδρασε. Όμως, ο ηλικιωμένος είχε το θράσος να επιμείνει, δίνοντάς της 50 ευρώ για να τον αφήσει να της κάνει ασελγείς πράξεις! Το κορίτσι αρνήθηκε και έφυγε μακριά του, όμως λίγες ώρες αργότερα ο αδίστακτος παιδόφιλος επιχείρησε και πάλι να την φιλήσει.

Η 15χρονη έβαλε τις φωνές και αμέσως έτρεξαν κάτοικοι του χωριού που ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και ειδοποίησαν αστυνομικούς, τους οποίους ενημέρωσαν για όσα είχαν προηγηθεί. Ο δράστης, που σύμφωνα με την εφημερίδα “Ανατολή” δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανηλίκου και τον άφησε ελεύθερο, ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης