Στα Λεχαινά τσάκωσαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών

Στα Λεχαινά τσάκωσαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών

Ο 57χρονος εντοπίστηκε τυχαία από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ κινούνταν στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου

astynomia-metra-kordeles
Σαν... ώριμο φρούτο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας Έλληνας καταζητούμενος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο 57χρονος εντοπίστηκε τυχαία από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ κινούνταν στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Λεχαινών και υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων, από τον οποίο προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου, ο οποίος διέταξε τη μεταγωγή του στην Αθήνα ώστε να απολογηθεί.

*** Στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών συνέλαβαν έναν 50χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

*** Στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 28χρονο αλλοδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης