Φωτιά ξέσπασε στις 21:52 το βράδυ σε εταιρία ανακύκλωσης στην Σίνδο, στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη, εκδηλώθηκε εντός και εκτός του κτηρίου.
Το εργοστάσιο ανακύκλωσης βρίσκεται στην δημοτική ενότητα Εχεδώρου, στον δήμο Δέλτα της Θεσσαλονίκης και επί τόπου επιχειρούν 37 πυροσβέστες με 12 υδροφόρες και έξι πυροσβεστικά οχήματα.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, κατά πάσα πιθανότητα, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, το κτήριο ήταν άδειο.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.