Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην οδό Κυδωνίας, έξω από το Δημαρχείο Χανίων, όταν διερχόμενο όχημα παρέσυρε μια γυναίκα που κινούνταν πεζή.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην τραυματία και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.