Οικιακή βοηθός ξάφριζε τα σπίτια όπου δούλευε σε Πέτα και Αθαμάνιο Άρτας

Οικιακή βοηθός ξάφριζε τα σπίτια όπου δούλευε σε Πέτα και Αθαμάνιο Άρτας

Μέσα σε μια εβδομάδα, «σκούπισε» όλα τα μετρητά και τα τιμαλφή από δυο σπίτια στα οποία εργαζόταν

athamanio_artas
Μέσα σε μια εβδομάδα, «σκούπισε» όλα τα μετρητά και τα τιμαλφή από δυο σπίτια στα οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στις κοινότητες Πέτα και Αθαμάνιο της Άρτας μια 59χρονη αλλοδαπή!

Μάλιστα, για να μην βρεθούν στην κατοχή της, προσπάθησε να τα... ταχυδρομήσει στους δικούς της!

Η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός είχε θεωρηθεί ύποπτη για τιςδύο κλοπές που έγιναν από τις 8 Απριλίου ως την περασμένη Κυριακή και οι άνδρες τηςΑσφάλειας παρακολουθούσαν τις κινήσεις της.

Όταν αποπειράθηκε να στείλει ένα δέμα στον Ασπρόπυργο Αττικής, ακινητοποιήθηκε και μέσα βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των σπιτιών.

Η 59χρονη αφέθηκε ελεύθερη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένη κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα στηνΗγουμενίτσα, απ’ όπου είχαν κάνει φτερά χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα στις 28 Αυγούστου του 2015, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας ταυτοποίησε έναν από τους δράστες. Πρόκειται για έναν 50χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία και την διαβίβασε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Κλείσιμο
*** Μέσα σε λίγες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας την κλοπή κοσμημάτων αξίας 15.000 ευρώτο πρωί της περασμένης Πέμπτης από το σπίτι ενός 47χρονου στα Χανιά. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων με την κατηγορία της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης