Να σταματήσει το σούβλισμα του αρνιού: Συγκέντρωση vegan στην πλατεία Συντάγματος

vegan_art

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση δεκάδων vegan που ζήτησαν να σταματήσει το έθιμο

Να σταματήσει το έθιμο με το σούβλισμα του αρνιού ζήτησαν μερικές δεκάδες vegan που συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Συντάγματος. Κρατώντας φωτογραφίες σφαγμένων προβάτων ή αμνοεριφίων που πρόκειται να οδηγηθούν στο σφαγείο, οι vegan χαρακτήρισαν το έθιμο με το σούβλισμα του αρνιού «βάρβαρο» και ζήτησαν την κατάργηση του.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των vegan που ζητούν να σταματήσει το σούβλισμα του αρνιού:


vegan02

vegan03


vegan04vegan05

ΣΧΟΛΙΑ (363)

......

Ιεχωβάδες της διατροφής... Μπάτσοι του πιάτου...

roussel

GO RETARD ,BE VEGAN

katerina

φασιστες. οτι γουσταρουμε κανουμε.

Ευλόγησον

Οι 'Ελληνες Χριστιανοί γιορτάζουν το Πάσχα του Σωτήρος τους που κατήργησε, προσφέροντας το αίμα του -λένε, τις αιματηρές θυσίες σφάζοντας κάθε χρόνο εκατομμύρια αρνιά. Διότι είναι θρήσκοι, βεβαίως, και όχι κοιλιόδουλοι. Μάλιστα...

Σταματήστε να τον παίζετε

Σοβαρευτητε έστω και τώρα

...

Σκούζουν τα κοιλιόδουλα κτήνη μην τους κοπεί η μάσα. Φανταστείτε ρε να σας μεγάλωνε κάποιος για να σας σφάξει! Για μερικούς από εσάς μπορεί και να μην ήταν μεγάλη η απώλεια.

Τι τραγωδία για τα προβατάκια, τις κοτούλες, τα ψαράκια ....

να ζουν με την απορία τι απέγιναν οι απόγονοι τους και να τους αναζητούν συνεχώς εναγωνίως να μάθουν αν είναι καλά ! Εχείς πολύ φαντασία, προσγειώσου......

Η διατριβή στη διατροφή καταντάει διαστροφή.....

Το φαΐ για τους ανθρώπους είναι επίσης γευστική απόλαυση και το τσιτσί αναντικατάστατο σε όλες του τις εκδοχές ειδικά το ελευθέρας, το αλανιάρικο.

Στα

Στα νοσοκομεία ξεχειλίζουν οι καρκίνοι, οι εντατικές και τα ράντζα από κρεοφάγους που είναι το 90% του πληθυσμού, και μιλάνε για αμφίβολη υγεία χορτοφαγίας! Καλά είπε ένας τύπος: Γιατί δεν ομολογείτε πως είστε κρεοφαγολιγούρηδες? Ότι δεν μπορείτε ν' αντισταθείτε στην μυρωδιά και την γεύση του και δεν σας καίγεται καρφάκι για ηθική, πόνο ζώων, και υγεία δική σας, εν αντιθέσει με όσα λέτε σαν δικαιολογία?

Να περιορίσουν

τα φυτοφάρμακα και τις ορμόνες στα ζαρζαβατικά και στις ζωοτροφές

Get a life.

Φοβερή συγκέντρωση. Χωράει σε 3 ταξί. Και από τις φωτό, μιλάμε μάλλον για άγαμες θυγατέρες, χήρες, ζωντοχήρες και κάτι ξοφλημένα αρσενικά. Get a life. Και ανοίξτε κανέναν βιβλίο να δείτε πώς λειτουργεί η τροφική αλυσίδα. Ακτιβιστές της δεκάρας.

Δικαίωμα τους να διεκδικούν ότι κατέβει στη γκλάβα τους,

δικαίωμα μου και εμένα ως πολίτη να αγοράσω μερικά καλαμάκια λαχταριστό κοτόπουλο και να πάω να τα τρώω με περίσσια ικανοποίηση μπροστά τους όταν τους πετύχω να διαδηλώνουνε, χαζεύοντας το σώου τους ..........

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης