Ζωοκλέφτης έκλεβε αρνιά για το Πάσχα στην Αμαλιάδα

arnaki

Τον τελευταίο μήνα ο 36χρονος είχε διαπράξει συνολικά δέκα ζωοκλοπές με λεία 18 αρνιά

Λίγα-λίγα έκλεβε τα αρνιά από τα ποιμνιοστάσια σε διάφορες περιοχές της Αμαλιάδας ένας 36χρονος Έλληνας ζωοκλέφτης, για να τα πουλήσει εν όψει του Πάσχα! Τον τελευταίο μήνα είχε διαπράξει συνολικά δέκα ζωοκλοπές με λεία 18 αρνιά.

Μετά την τελευταία κλοπή δυο αρνιών από ένα ποιμνιοστάσιο το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας, συνελήφθη και ομολόγησε ότι πούλησε τα κλεμμένα ζώα σε έναν 48χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν σφαγμένα και κατασχέθηκαν, καθώς και τα προηγούμενες κλοπές.

Ο αγοραστής συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον 36χρονο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, που τους άσκησε διώξεις για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος στον 48χρονο και για ζωοκλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στο δράστη των κλοπών.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Κουλουράς

Στη Βουλή έχει καλύτερα πρόβατα σε λάθος μέρος πηγές μεγάλε.χαχαχα

Δυναμο Τιράνων

οι καλίτεροι τσιομπάνηδες είναι η Ρόμα και η Σπάρτακ Σόφιας.

Ορθόδοξος Χριστιανός

Κρητικοί σίγουρα! Αυτοί είναι γνωστοί κατσικοκλέφτες. Εμείς είμαστε φιλήσυχοι και κοιτάμε τις καλλιέργειες μας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kalamarakia01

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ φέρονται να αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να διασταυρώσουν αν ο καταστηματάρχης είχε φροντίσει να κόψει τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα δελτία παραγγελίας που έχουν αναρτήσει οι δυσαρεστημένοι πελάτες στον τουριστικό οδηγό tripadvisor

33
kanakakis0

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς είναι η διασφάλιση πρόσθετων πόρων για το Δήμο και η διοχέτευσή τους σε έργα αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όχι σε έργα βιτρίνας.