Κύκλωμα αδειών παραμονής με μαϊμού σύμφωνα συμβίωσης και κατοικία το... δημαρχείο στο Ίλιον

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
simbiosi1

Ψεύτικα ομόφυλα ζευγάρια αλλοδαπών, ημεδαπών και Ρομά ήταν μέρος κυκλώματος αδειών παραμονής

Στις 30 Νοεμβρίου 2018 ένας Ρομά πέρασε την πόρτα του δημαρχείου Ιλίου και ζήτησε να καταχωριστεί στο ληξιαρχείο το σύμφωνο συμβίωσης που είχε συνάψει με όλο το τυπικό του νόμου με τον αγαπημένο του, Αλβανό υπήκοο, σε συμβολαιογράφο της Αθήνας.

Η παρατηρητικότητα του υπαλλήλου που παρέλαβε το συμβολαιογραφικό έντυπο ανέδειξε μια απίστευτη κομπίνα που προφανή στόχο είχε την εξασφάλιση άδειας παραμονής στην Ελλάδα στον Αλβανό συμβαλλόμενο στο σύμφωνο συμβίωσης. Αυτό που παρατήρησε ο υπάλληλος ήταν ότι ως διεύθυνση κατοικίας του ομόφυλου ζευγαριού, του Ρομά και του συντρόφου του δηλαδή, αναγραφόταν η οδός Κάλχου 48, διεύθυνση που αντιστοιχεί στο... δημαρχείο Ιλίου. Αναφερόταν μάλιστα ότι διέμεναν σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο του δημαρχείου! Την ίδια μέρα, μία γυναίκα Ρομά, κρατώντας στα χέρια της το σύμφωνο συμβίωσης που είχε συνάψει επίσης με Αλβανό υπήκοο, ζήτησε και αυτή την καταχώρησή του στο ληξιαρχείο του Δήμου Ιλίου. Και αυτό το σύμφωνο είχε συνταχθεί από την ίδια συμβολαιογράφο, η οποία είχε «ενώσει» το ομόφυλο ζευγάρι που κατοικούσε, κατά το έγγραφο, στο δημαρχείο... Ο υποψιασμένος υπάλληλος έλεγξε και πάλι τη διεύθυνση για να διαπιστώσει ότι το δημαρχείο δηλωνόταν ξανά ως τόπος κατοικίας και αυτού του ζευγαριού.


Τόσο αυτές οι δύο περιπτώσεις όσο και άλλες που διαπιστώθηκαν τις αμέσως επόμενες ημέρες του περασμένου Δεκεμβρίου βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα, μετά από λεπτομερή αναφορά που συνέταξαν και απέστειλαν σε πλήρη φάκελο με όλα τα αναγκαία έγγραφα οι υπηρεσίες του Δήμου Ιλίου. Οι διαπιστώσεις του υπαλλήλου στις δύο πρώτες περιπτώσεις συμφώνων συμβίωσης, τα οποία είναι συνταγμένα από την ίδια συμβολαιογράφο Αθηνών, είχαν σημάνει συναγερμό στον δήμο, αφού ήταν πλέον πασιφανές πως τα κυκλώματα που εξασφαλίζουν παράνομα άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς έχουν βρει νέο δρόμο μέσω των συμφώνων συμβίωσης.

Ετσι, όταν στις 3 του περασμένου Δεκεμβρίου εμφανίστηκε ένα ακόμη μεικτό ζευγάρι (Ελληνίδα πολίτης και Αλβανός), τα έγγραφα που προσκόμισαν πέρασαν από κόσκινο. Και ναι μεν αυτή τη φορά το ζευγάρι που είχε υπογράψει το σύμφωνο δεν κατοικούσε στο... κοινόβιο του δημαρχείου Ιλίου, είχε δηλώσει όμως ότι κατοικούσε στην οδό Πρωτεσιλάου 63 στο Ιλιον. Δήλωναν δηλαδή ότι κατοικούσαν στο υποκατάστημα τράπεζας (!) που στεγάζεται στη συγκεκριμένη διεύθυνση, είτε στο φροντιστήριο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την τράπεζα. Ενα ακόμη ζευγάρι (Ρομά και Αλβανός) με σύμφωνο συμβίωσης από την ίδια, πάντα, συμβολαιογράφο ανέγραφε διεύθυνση κατοικίας στο Ιλιον, που όταν ελέγχθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κατοικία, αλλά συνεργείο αυτοκινήτων!


katagelia1


Την ίδια ημέρα, στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, ένα ακόμη ζευγάρι πέρασε την πόρτα του δημαρχείου για καταχώρηση συμφώνου συμβίωσης στο ληξιαρχείο. Αυτή τη φορά η διεύθυνση αντιστοιχούσε μεν σε κατοικία, ωστόσο από τον έλεγχο προέκυψε ότι ήταν ψεύτικη, αφού ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του σπιτιού στο μισθωτήριο που εμφάνισαν δεν διαθέτει καν κατοικία στην περιοχή, πόσο μάλλον να την ενοικιάζει στο ζευγάρι... Και βέβαια, και αυτά τα δύο σύμφωνα συμβίωσης που είχαν συνταχθεί με όλο το νόμιμο τυπικό έφεραν την επικύρωση από την ίδια συμβολαιογράφο Αθηνών, ενώ -όλως τυχαίως- οι άδειες παραμονής στην Ελλάδα και των τεσσάρων Αλβανών που είχαν συνάψει τα σύμφωνα έληγαν και εκείνοι προσπαθούσαν πάση θυσία να τα ανανεώσουν. Η καλοστημένη απάτη, τουλάχιστον στον συγκεκριμένο δήμο, σταμάτησε την ημέρα που εμφανίστηκε ένα ακόμη ομόφυλο ζευγάρι: ένας Ρομά και ο υποτιθέμενος Πακιστανός σύντροφός του μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν επικυρώσει στην ίδια συμβολαιογράφο Αθηνών. Ο υποψιασμένος πλέον υπάλληλος του δήμου τούς ζήτησε να ελέγξει τα χαρτιά τους, τα μισθωτήρια συμβόλαια και όλα όσα δήλωναν. Το δήθεν ζευγάρι έγινε καπνός και έκτοτε δεν έχουν κατατεθεί άλλα σύμφωνα συμβίωσης. Ο Δήμος Ιλίου, πάντως, διά της νομικής του υπηρεσίας απέστειλε τον φάκελο με τις υποθέσεις όπου διαπιστώνεται η απάτη στον εισαγγελέα.

«Η μηχανή που έχει στηθεί εντοπίστηκε από υπάλληλο. Εμείς έχουμε διαπιστώσει ήδη αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις που κοινό παρονομαστή έχουν τη σύνταξή τους από την ίδια συμβολαιογράφο», λέει στο «ΘΕΜΑ» ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος. Μάλιστα ο δήμαρχος, αναφερόμενος στις περιπτώσεις που δείχνουν τι κόλπα επιστρατεύουν τα κυκλώματα για την εξασφάλιση αδειών παραμονής, επισημαίνει ότι «δεν μπορώ να ξέρω την έκταση που έχει πάρει αυτή η πρακτική, θεωρώ, όμως, πολύ δύσκολο έως αδύνατο να έχει συμβεί μόνο εδώ».

Η δεύτερη μηχανή

Και δεύτερη μηχανή με την οποία εξασφαλίζονται άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς έχει στηθεί μέσω της αναγνώρισης πατρότητας παιδιών ετοιμόγεννων γυναικών Ρομά. Με παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, οι κατά τόπους εισαγγελίες διενεργούν προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τέτοιες περιπτώσεις. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Βόλο συντάσσονταν συμβολαιογραφικές πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνου και βάσει αυτών οι αλλοδαποί «πατεράδες» είτε έκαναν αίτηση για να πάρουν άδεια παραμονής ως γονείς ανηλίκων Ελλήνων πολιτών, είτε ζητούσαν παράταση της άδειας που είχαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η μηχανή λειτουργούσε ήδη από το 2014. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα υπάρχουν εκτενή δημοσιεύματα στον βουλγαρικό Τύπο σύμφωνα με τα οποία γυναίκες Ρομά από τη Βουλγαρία είτε συναινούσαν στην αναγνώριση τέκνου, είτε έκαναν επ’ αμοιβή εικονικούς γάμους με παράνομους μετανάστες.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

O KOΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ !! ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ !

φασιστες κατω τα χερια απο την λαοτεκ

ο ζακ ζει και πολεμα τους στρειτ ναζι

Ι.Κάλφας Σουηδία

Κύκλωμα αδειών παραμονής με μαϊμού σύμφωνα συμβίωσης και κατοικία το... δημαρχείο στο Ίλιον. Στις 30 Νοεμβρίου 2018 ένας Ρομά πέρασε την πόρτα του δημαρχείου Ιλίου και ζήτησε να καταχωριστεί στο ληξιαρχείο το σύμφωνο συμβίωσης που είχε συνάψει με όλο το τυπικό του νόμου με τον αγαπημένο του, Αλβανό υπήκοο, σε συμβολαιογράφο της Αθήνας. Αυτό που παρατήρησε ο υπάλληλος ήταν ότι ως διεύθυνση κατοικίας του ομόφυλου ζευγαριού, του Ρομά και του συντρόφου του δηλαδή, αναγραφόταν η οδός Κάλχου 48, διεύθυνση που αντιστοιχεί στο... δημαρχείο Ιλίου. Το γεγονός αυτό το αναφέρει σήμερα η Εφημερίδα το ΠΡΟΤΟ ΘΕΜΑ . Σίγουρα ο αρθρογράφος και πολλοί αναγνώστες εκπλήσσονται από το συμβάν . Αλλά εγώ από τον βορά δεν το βρισκω καθόλου παράξενο διότι τι περιμένει ο Ελληνικός λαός από πούστιδες και να είναι και Γύφτοι. Επι την ευκαιρία αυτή θα σας διηγηθώ μια την γνωστή θρακιώτικη διήγηση που έχει ως εξής. Ένα γεωργικό ζευγάς στην Θράκη είχε έναν γάιδαρο που ήταν πούστις συν αυτού δάγκανε και κλότσαγε την γυναίκα του γεωργού κάθε φόρα που τον ταΐζε, στο τέλος αποφασίσανε να πουλήσουν τον γάιδαρο . Ο γεωργός έβγαλε τον γάιδαρο στο παζάρι με την επιγραφει //Είναι καλός γάιδαρος αλλά είναι Πούστης//. Ένας γεωργός του διπλανού χωριού αγόρασε τον πούστη γάιδαρο . Την επόμενη ημέρα που πήγε να ταΐσει τον γάιδαρο η γυναίκα του, την δάγκωσε ο γάιδαρος και την επόμενη ημέρα την κλότσησε. Ο γεωργός τηλεφώνησε τον πουλητή και τον είπε πως ο γάιδαρος που τον πούλησε κλοτσάει και δαγκώνει και θα τον επιστρέψει. Πείρε την εξής απάντηση όχι κύριέ. « Εγω δήλωσα πως ο γάιδαρος που σε πούλησα είναι πουστης και από εναν πουστη τι περίμενες:.!! Στην περιπτοση αυτή οι εμπλεκομενει δεν είναι μονον πουστιδες αλλα και γιφτοι.

'δεν μπορώ να ξέρω την έκταση που έχει πάρει αυτή η πρακτική'

Καταλαβαίνετε

Κερδάμε

Άρα το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ακόμη αριστερή μπίζνα.

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ

Α, ΚΑΛΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΡΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ....

Φωτης

αυτο ειναι το κρατος συριζα!!!! με τα συμφωνα συμβιωσης που τα φερνει και στους δημοσιους υπαλληλιυς για συνυπηρετηση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diesel-brist

Τον «γρίφο» περί απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις λύνει ο Τάκης Τρακουσέλλης μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ αναλύει τι γίνεται και με τα γυρισμένα χιλιόμετρα.

Tires

Σοκαρισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας μας, από το θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου κι κυρίως με τον τρόπο που έφυγε. Οι πληροφορίες μας για τις συνθήκες του δυστυχήματος, οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του τροχαίου. Τι φταίει όμως;

enarksi-patrino-karnavali-2020

Οι χιλιάδες πατρινοί που είχαν κατακλύσει την πλατεία Γεωργίου, παρακολούθησαν από κοντά το τελετουργικό της επίσημης έναρξης του καρναβαλιού, χειροκροτώντας τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος - Δείτε βίντεο 

themos_ar1

Το μνημόσυνο του Θέμου Αναστασιάδη έγινε σήμερα στη Μάνη, το μέρος που αγαπούσε και ο ίδιος διάλεξε για την ταφή του

15