Άκρως εντυπωσιακή είναι η εικόνα που καταγράφηκε στις κορυφές Λευκών Ορέων. Όπως ακριβώς είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι η αφρικανική σκόνη κάλυψε τα πάντα, ακόμα και τα βουνά, που πήραν ένα απόκοσμο χρώμα.
Το εκτυφλωτικό λευκό των βουνών μετατράπηκε σε πορτοκαλί και τα βουνά πήραν την όψη των… αμμόλοφων της Σαχάρας! Η φωτογραφία τραβήχθηκε από την κ.Ειρήνη Καλαϊτζάκη την Τρίτη στις κορυφές Κάστρο και Φανάρι των Λευκών Ορέων στα Χανιά και προκαλεί από το πρωί εντύπωση καθώς αποτελεί μια μαγευτική και ταυτόχρονα όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα για όσους δεν παρατηρούν συστηματικά τα φαινόμενα της φύσης.
Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας «ηαφρικανική σκόνη “έκατσε” πάνω στο χιόνι και έτσι χάθηκε η ομορφιά του λευκού τοπίου. Η σκόνη ήταν περισσότερη τις προηγούμενες μέρες και λιγότερη την Τρίτη. Όπως και να’χει την Τετάρτη ολοκληρώνεται η μεταφορά της».
Θα λιώσουν τα χιόνια και θα «χαθεί» το νερό
Όπως μάλιστα είχε διευκρινίσει ο μετεωρολόγος: «όταν το χιόνι καλυφθεί με σκόνη, λαμβάνει με μεγαλύτερη ευκολία την ακτινοβολία, την μετατρέπει σε θερμότητα και το λιώνει. Όσο πιο γρήγορα λιώνει, τόσο πιο επιφανειακή είναι απορροή των υδάτων και ένα μεγάλο μέρος του νερού ενδέχεται να χαθεί από τον υπόγειο υδροφορέα».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.