Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη απειλούσε τη 19χρονη που βίασε πως «αν πει κάτι, θα το ξαναπάθει»!

Ο δολοφόνος της Τοπαλούδη απειλούσε τη 19χρονη που βίασε πως «αν πει κάτι, θα το ξαναπάθει»!

Ο Αλβανός θα μεταχθεί το Σάββατο στη Ρόδο ώστε να απολογηθεί για τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες

dolofonos-topaloudi-ena
Να μην μιλήσει για όσα της έκανε απειλούσε ο 19χρονος Αλβανός την κοπέλα με ειδικές ανάγκες που βίασε στη Ρόδο.

Ο ένας από τους δύο δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη τρεις ημέρες μετά το έγκλημα, μαζί με έναν ρομά, βίασε την 19χρονη με ειδικές ανάγκες. «Αν πεις κάτι θα το ξαναπάθεις», την απείλησε όταν τελείωσε με τις αρρωστημένες του ορέξεις και την άφησε να φύγει.

Προφανώς μάλιστα το κορίτσι φοβήθηκε τον βιαστή της και δεν μίλησε σε κανέναν για όσα της συνέβησαν, ούτε εκείνη την στιγμή, ούτε όμως και όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 19χρονος ήταν και δολοφόνος. Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να εξομολογηθεί στην αδερφή της όσα είχε περάσει στα χέρια του.

Ο πατέρας της 19χρονης μάλιστα καταγγέλλει, μέσω του δελτίου του Ant1, πως ο Αλβανός σύχναζε με φίλους του έξω από το ειδικό σχολείο που φοιτά η κοπέλα, προφανώς ψάχνοντας θύματα. Κάτοικος της περιοχής εκείνης άλλωστε, επιβεβαίωσε πως τον είχαν δει επανειλημμένως στη γειτονιά, να περιμένει έξω από το σχολείο την ώρα που σχολούσαν τα παιδιά...

Ο πατέρας μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι γνωρίζουν να καταθέσουν στον Εισαγγελέα: «Αν υπάρχουν μάρτυρες σε εκείνη την περιοχή, που ξέρει, που είδε κάτι, να ενημερώσει την εισαγγελική αρχή γιατί θα πρέπει να κάτσουν να αναλογιστούν και να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να ήταν το δικό τους παιδί σε αυτή την κατάσταση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης