«Με χτυπούσαν για να με βιάσουν», λέει η 19χρονη - θύμα του Αλβανού δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη

«Με χτυπούσαν για να με βιάσουν», λέει η 19χρονη - θύμα του Αλβανού δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη

«Με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ», περιγράφει στην κατάθεσή της στην Αστυνομία - Να ανοίξουν στόματα, ζητά ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης

rodos_ar
Σοκαριστική είναι η κατάθεση της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες που χτύπησε και βίασε ο Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, λίγα μόλις 24ωρα μετά το φρικτό εκείνο έγκλημα.

Όπως έγινε γνωστό μετά την σύλληψη ενός 23χρονου συνεργού του, οι δύο τους παρέσυραν μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες σε ερημική τοποθεσία, την χτύπησαν και την βίασαν.

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α... (19χρονος) μαζί με τον Γ... (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α... (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους», αναφέρει στην κατάθεσή της, όπως μετέδωσε το δελτίο του Ant1.

Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του 23χρονου Ρομά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου.

Ο 19χρονος κατηγορούμενος βίασε νεαρή ΑμεΑ μετά την δολοφονία της Τοπαλούδη



«Ηταν κλεισμένη στον εαυτό της», λέει για την 19χρονη η γιαγιά της

Κλείσιμο
Με συγκλονιστικά λόγια μιλά η γιαγιά της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες: «Ο γιος μου μού το είπε (...) ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο», ανέφερε η γιαγιά.

Και συνέχισε: «Το κορίτσι από ό,τι έμαθα εγώ, μου το είπε ο γιος μου γιατί και ο γιος μου προχθές το έμαθε και μου το είπε, ήρθε στο σπίτι και μου το είπε. Το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανός»,.

«Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: έλα να σε πάμε μία βόλτα , να ακούσουμε και μουσική. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Εκείνη δεν ήθελε, το χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, το βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου. Είχα πικραθεί, πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδαίτερη προσοχή», πρόσθεσε.

Η γιαγιά της 19χρονης είπε, ακόμη, ότι δεν έχει δει ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι μίλησαν ορισμένες φορές, αλλά δεν ήξερε τίποτα, ούτε της είχε πει το παραμικρό.


«Να ανοίξουν στόματα» ζητά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του Αλβανού και σε δεύτερο βιασμό, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη απεθύνει δραματική έκκληση να ανοίξουν στόματα.

«Αν αυτά τα άτομα έκαναν αυτά που έκαναν σε κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες, δύο μέρες, τρεις μετά τη δολοφονία, την αποτρόπαια της κόρης μας, εάν είχαν αυτό το σθένος, τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια που δρούσαν εκεί στο νησί της Ρόδου. Αυτοί οι άνθρωποι, να τους πω έτσι, αυτή η αλητοπαρέα. Αυτά που έχουν συμβεί εκεί το τελευταίο διάστημα είναι ασχολίαστα για μένα», ανέφερε στον Alpha ο κ.Γιάννης Τοπαλούδης.

«Είχα πει αρκετές φορές και αρκετές ημέρες πρν ότι υπάρχουν άτομα, όχι μόνο αυτοί οι δύο που έχουν συλληφθεί για το έγκλημα της Ελένης, αλλά ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα άτομα και δυστυχώς δεν διαψεύδομαι».

«Είχα πει από τότε, γιατί ήξερα το χαρακτήρα της κόρης μου, ότι πιθανό να υπάρχει ένα κύκλωμα. Έπρεπε κοριτσάκια που είχαν υποστεί βιασμούς ή εκβιασμούς να βγουν να καταθέσουν. Και όχι μόνο για την ψυχή της κόρης μας, αλλά και για την ψυχή των ίδιων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν ό,τι υπέστησαν, αλλά και για το καλό της ίδιας της κοινωνίας της Ρόδου», συμπλήρωσε.

Ο κ.Τοπαλούδης κάνει λόγο και για ηθικούς αυτουργούς, τονίζοντας ότι εάν κάποιοι τους συγκάλυπταν μπορεί να είναι και οι ίδιοι οι γονείς αυτών των «τεράτων», όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τους δράστες του φονικού. «Θα πρέπει να καθίσουν ως ηθικοί αυτουργοί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όχι μόνο του αποτρόπαιου εγκλήματος εις βάρος της κόρης μου, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Ρόδου. Ούτε μία συγγνώμη; Να κρύβονται, αντίνα πουν ότι καταδικάζουμε ό,τι έκαναν», είπε ο τραγικός πατέρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης