Φρίκη: Αφού βίασε και σκότωσε την Τοπαλούδη, ο Αλβανός κακοποίησε και κοπέλα με ειδικές ανάγκες

Φρίκη: Αφού βίασε και σκότωσε την Τοπαλούδη, ο Αλβανός κακοποίησε και κοπέλα με ειδικές ανάγκες

Ο βιασμός έγινε λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

topaloudi_ar
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 20χρονος Αλβανός που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, λίγα 24ωρα μετά το φονικό, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε βιάσει μαζί με έναν 23χρονο Ρομά μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες  στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου!

Η συγκλονιστική εξέλιξη έγινε γνωστή από την αστυνομία του νησιού που ανακοίνωσε τη σύλληψη του 23χρονου Ρομά που ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου ενώ η άτυχη Ελένη είχε εντοπιστεί νεκρή στις 28 Νοεμβρίου με τον ιατροδικαστή Ρόδου να λέει ότι η φοιτήτρια ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα και πως αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε. 

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης.

Κλείσιμο
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείςπράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή: rodiaki.gr


Δείτε βίντεο: Φρίκη: Αφού βίασε και σκότωσε την Τοπαλούδη, ο Αλβανός κακοποίησε και κοπέλα με ειδικές ανάγκες
Φρίκη: Αφού βίασε και σκότωσε την Τοπαλούδη, ο Αλβανός κακοποίησε και κοπέλα με ειδικές ανάγκες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης