Λειβαδιά: Ανήλικοι άρπαξαν μπύρες και κρασιά από περίπτερο

Λειβαδιά: Ανήλικοι άρπαξαν μπύρες και κρασιά από περίπτερο

Αδειασαν το ψυγείο αλλά δεν πρόλαβαν να τα πιιουν

astynomia-peripoliko-ena
Να τα… τσούξουν θέλησαν δυο ανήλικοι μόλις 14 χρόνων το βράδυ του Σαββάτου στην Λιβαδειά και διέρρηξαν το ψυγείο ενός περιπτέρου για να αρπάξουν τις μπύρες και τα κρασιά που είχε μέσα! Όμως, δεν πρόλαβαν να γλεντήσουν όπως υπολόγιζαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ειδοποιήθηκαν από περαστικούς για την διάρρηξη, ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο Ρομά με τα κλεμμένα προϊόντα στα χέρια. Τα μπουκάλια με τα οινοπνευματώδη ποτά αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και στους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Τρία ανήλικα κορίτσια έβαλαν στο μάτι το πορτοφόλι μιας 81χρονης γυναίκας στην πόλη των Σερρών και κατάφεραν να της το «βουτήξουν», το μεσημέρι του Σαββάτου. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν μια από τις δράστιδες ηλικίας 17 χρόνων, τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος των γονέων της. Το πορτοφόλι, που είχε μέσα όλα κι όλα 20 ευρώ δεν βρέθηκε, καθώς το πήραν οι άλλες δυο ανήλικες συνεργοί της που δεν έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης