Πάτρα: Έκανε τρεις διαρρήξεις, ενώ τον έψαχναν με ένταλμα

Πάτρα: Έκανε τρεις διαρρήξεις, ενώ τον έψαχναν με ένταλμα

Ο αλλοδαπός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών 

astynomia
Ρίσκαρε και… έχασε ένας αμετανόητος 44χρονος αλλοδαπός που, ενώ αναζητούνταν από τους αστυνομικούς με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πατρών για διακεκριμένες κλοπές, εξακολουθούσε να κάνει διαρρήξεις στην πόλη.

Ο αλλοδαπός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη νέα δίωξη με την ίδια κατηγορία και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί. Κι αυτό γιατί από την έρευνα προέκυψε ότι στις 6 Δεκεμβρίου διέρρηξε το αυτοκίνητο μιας γυναίκας και άρπαξε μια τσάντα με ρούχα και με μια σέγα, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου παραβίασε την πόρτα ενός καφενείου και «βούτηκε» 200 ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαρρήξει μια πιτσαρία, χωρίς να τα καταφέρει.

*** Ένταλμα σύλληψης για κλοπές εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 24χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν έλεγχο στοιχείων. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης