«Βαρυχειμωνιά»... μέχρι την Πέμπτη με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ της Δευτέρας με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας - Στη βόρεια Ελλάδα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο
Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ της Δευτέρας με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας. Παράλληλα, στη βόρεια Ελλάδα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Ο υδράργυρος, σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα παραμείνει περίπου τέσσερις-πέντε βαθμούς χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στη βόρεια Ελλάδα σε χαμηλό υψόμετρο, κατά βάση όμως τα φαινόμενα θα είναι ασθενή.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για αύριο Τρίτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ αναμένεται παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Αντίστοιχη θα είναι η εικόνα του καιρού την Τετάρτη, με νέα αύξηση των νεφώσεων το βράδυ από τα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά.
Την Πέμπτη αναμένεται μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικά και πιθανόν κατά τόπους θα είναι έντονα στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.