Ριχάρδος - Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Στην ασφάλεια Αβραμόπουλου εμπλεκόμενος αστυνομικός

rixardos-eisaggeleas-708

Ανακοίνωση από το γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου- Ζητήθηκε η άμεση ανάκληση του αστυνομικού, πίσω στην υπηρεσία του

Στην ομάδας ασφαλείας του Ευρωπαίου Επίτροπου Δημήτρη Αβραμόπουλου ήταν ο αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός είχε αποσπαστεί στην ομάδα ασφαλείας του Δημήτρη Αβραμόπουλου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και πλέον επιστρέφει στην προηγούμενη υπηρεσία του.

Ειδικότερα, από το Πολιτικό Γραφείο του Δημήτρη Αβραμόπουλου ανακοινώθηκε ότι μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εμπλοκή του στην υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού ζητήθηκε η άμεση επιστροφή του αστυνομικού, που είχε αποσπασθεί στην ομάδα ασφαλείας του Επιτρόπου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πίσω στην υπηρεσία του.

Διευκρινίζεται ακόμα ότι τόσο η υπηρεσία του όσο και ο υπεύθυνος της ομάδας ασφαλείας του Επιτρόπου, δεν είχαν καμία γνώση ή πληροφόρηση για την όποια εξωυπηρεσιακή του απασχόληση, όταν αποσπάσθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

SYLLOGOS_NIKI

Οι εκπρόσωποι δύο  οργανώσεων καταγγέλλουν ότι έγιναν θύματα επιλεκτικής έξωσης από το Ελληνικό – Επισημαίνουν ότι όσοι λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις στερούν αυτονόητα δικαιώματα των ΑμεΑ 

ose

«Ενώ είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και ασφάλεια των σταθμών, δεν λαμβάνει καμία μέριμνα για τη βελτίωση των υποδομών αυτών» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ