Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη με κατηγορούμενο γιο επιχειρηματία

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη με κατηγορούμενο γιο επιχειρηματία

Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης

dikastiria-thess
Πίσω στην αφετηρία επιστρέφει η ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα με κατηγορούμενο τον γιο του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του οποίου εργαζόταν το θύμα.

Η υπόθεση επρόκειτο να ξεκινήσει να εκδικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης με κατηγορούμενο τον 33χρονο γιο του επιχειρηματία. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να μην τη δικάσει, παρά να παραπέμψει την υπόθεση στον στρατιωτικό εισαγγελέα, επειδή ο κατηγορούμενος ήταν στρατιώτης όταν έγινε το έγκλημα. Τη σχετική πρόταση έκανε ο εισαγγελέας και έγινε ομόφωνα δεκτή. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η δικαστική έρευνα, δηλαδή η ανάκριση, ξεκινάει από την αρχή στα στρατιωτικά δικαστήρια.
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος μπάτλερ είχε βρεθεί νεκρός στην πισίνα της πολυτελούς βίλας του επιχειρηματία. Το βράδυ της δολοφονίας του έλειπαν από το σπίτι τόσο οι γονείς του κατηγορούμενου, όσο και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό της οικογένειας. Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια χάρη στην επιμονή της μητέρας του θύματος που με τη βοήθεια δικηγόρου εντόπισε σημαντικά κενά στις καταθέσεις που εμφάνιζαν το θάνατο ως δυστύχημα. Τα κίνητρα του εγκλήματος φέρεται να είναι σεξουαλικά- το θύμα δεν υπέκυψε στις επιθυμίες του φερόμενου δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης