Καμμένος - Σπίρτζης υπερασπίζονται τον Λυμπερόπουλο στη δίκη με τη Beat

Καμμένος - Σπίρτζης υπερασπίζονται τον Λυμπερόπουλο στη δίκη με τη Beat

Η Beat έχει καταθέσει αγωγή κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ

lymperopoulos-sata-708
Στο πλευρό  του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιου Λυμπερόπουλου τάσσονται τόσο ο  υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, όσο και ο υπουργός Αμύνης, Πάνος Καμμένος, με αφορμή την εκδίκαση αγωγής της BEAT εναντίον του.

Η Beat έχει καταθέσει αγωγή κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ, μετά τις επανειλημμένες αναφορές του γνωστού συνδικαλιστή πως η εταιρεία έχει βρει τρόπους να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του Θύμιου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης του προέδρου Θύμιου Λυμπερόπουλου που, όπως οφείλει, υπερασπίζεται τους οδηγούς ΤΑΞΙ δεν μπορεί να περάσει σε μια δημοκρατική χώρα. Είμαι μαζί του, τον στηρίζω μαζί με τους συναδέλφους του», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.



Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η ΠΟΕΙΤΑ με ανακοίνωσή της εξήγγειλε πανελλαδική απεργία των ταξί για την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 και συγκέντρωση στις 9πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν την ίδια ημέρα και ώρα εκδικάζεται η αγωγή της BEAT εναντίον του Προέδρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης