Ανθρωποκυνηγητό για ληστές σούπερ μάρκετ στην Πάτρα

Ανθρωποκυνηγητό για ληστές σούπερ μάρκετ στην Πάτρα

Περιπολικά και μοτοσικλέτες «χτένιζαν» τους δρόμους αναζητώντας τα ίχνη δύο κακοποιών – Οι κακοποιοί διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ 

astynomia_7
Ως τις πρώτες πρωινές ώρες, περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας «χτένιζαν» τους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, αναζητώντας ίχνη των δυο κακοποιών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ μεγάλου ομίλου.

Οι δυο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισέβαλαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή της Αρόης και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους που έκαναν καταμέτρηση των εισπράξεων απειλώντας τους με όπλο, πιθανότατα πιστόλι.

Οι κακοποιοί άρπαξαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς κανείς από τα θύματα να προλάβει να δει αν επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα και αν υπήρχε και τρίτος συνεργός τους, ο οποίος είχε μείνει πιθανότατα έξω από το σούπερ μάρκετ ως τσιλιαδόρος. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους ληστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης