Η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για την κάλυψη τριών θέσεων αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε στη Βουλή προκειμένου να εκφράσει γνώμη η Διάσκεψη των Προέδρων.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:
«Την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η ακρόαση των Αρεοπαγιτών, κ. Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, κ. Γεωργίου Κοντού, κυρίας Ασπασίας Μαγιάκου, κυρίας Ειρήνης Καλού και κυρίας Αρτεμισίας Παναγιώτου, κατόπιν της προεπιλογής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο. Την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, των Αρεοπαγιτών, κυρίας Αλτάνας Κοκκοβού, κ. Γεωργίου Αναστασάκου, κ. Ιωάννη Μαγγίνα, κυρίας Δήμητρας Κοκοτίνη και κυρίας Διονυσίας Μπιτζούνη. Η ψηφοφορία για την έκφραση γνώμης της Διάσκεψης των Προέδρων θα διεξαχθεί στη συνεδρίαση της Τρίτης, 9 Οκτωβρίου 2018».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.