Η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για την κάλυψη τριών θέσεων αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε στη Βουλή προκειμένου να εκφράσει γνώμη η Διάσκεψη των Προέδρων.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:
«Την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η ακρόαση των Αρεοπαγιτών, κ. Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, κ. Γεωργίου Κοντού, κυρίας Ασπασίας Μαγιάκου, κυρίας Ειρήνης Καλού και κυρίας Αρτεμισίας Παναγιώτου, κατόπιν της προεπιλογής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο. Την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018, των Αρεοπαγιτών, κυρίας Αλτάνας Κοκκοβού, κ. Γεωργίου Αναστασάκου, κ. Ιωάννη Μαγγίνα, κυρίας Δήμητρας Κοκοτίνη και κυρίας Διονυσίας Μπιτζούνη. Η ψηφοφορία για την έκφραση γνώμης της Διάσκεψης των Προέδρων θα διεξαχθεί στη συνεδρίαση της Τρίτης, 9 Οκτωβρίου 2018».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»