Φρίκη στην Πέλλα: Ασελγούσε στην κόρη του που έχει νοητική υστέρηση!

Φρίκη στην Πέλλα: Ασελγούσε στην κόρη του που έχει νοητική υστέρηση!

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης κόρης της και είδε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί σε βάρος της

viasmos_main01
Πα-τέρας ασελγούσε στην 44χρονη κόρη του που έχει νοητική υστέρηση και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο όπου έπαιζαν τα εγγόνια του! Τον έπιασε η ίδια η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Αριδαίας Πέλλας και χθες ύστερα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του συνελήφθη.

Η μικρή κοινωνία του χωριού είναι συγκλονισμένη απ’ όσα έχουν καταγγελθεί και εξετάζονται από τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με την καταγγελία που κατέθεσε η μητέρα της 44χρονης την Κυριακή 2 του μήνα η γυναίκα μπήκε στο δωμάτιο της 44χρονης κόρης της και είδε τον 65χρονο σύζυγό της να ασελγεί σε βάρος της. Η γυναίκα σοκαρισμένη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και άρχισαν έρευνες, αφού πρώτα προσπάθησε να μην αντιληφτούν τα εγγόνια της όσα έγιναν.

Η 44χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και σύμφωνα με το περιβάλλον της καταγγέλλουσας επιβεβαιώθηκε και εργαστηριακά η ασέλγεια. «Πρόκειται για ένα ανθρωπόμορφο τέρας που ασέλγησε σε βάρος ενός αθώου παιδιού, επειδή ουσιαστικά περί παιδιού πρόκειται. Αναμένουμε τη δικαιοσύνη», είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της γυναίκας Γιάννης Καχριμάνης. Μετά την εξέταση της 44χρονης και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ο ανακριτής Έδεσσας εξέδωσε ένταλμα και συνελήφθη χθες. Πήρε προθεσμία ν’ απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης