Απόδραση κρατουμένου από το ΑΤ Ελληνικού: Έφυγε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών

Απόδραση κρατουμένου από το ΑΤ Ελληνικού: Έφυγε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών

Ο 21χρονος Ρομά απώθησε τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν για να δώσει αποτυπώματα - Πήδηξε από μια ταράτσα στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων και διέφυγε - Τον συνέλαβαν μετά από καταδίωξη 1,5 ώρας

elliniko_mesa
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής στο ΑΤ Ελληνικού όταν ένας 21χρονος Έλληνας Ρομά κατάφερε να αποδράσει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών.

Όλα συνέβησαν όταν ο 21χρονος που είχε συλληφθεί για ληστεία σε σπίτι, μεταφέρθηκε σε γραφείο προκειμένου να δώσει αποτυπώματα.

Εκεί, κατά τις πρώτες πληροφορίες, απώθησε τους αστυνομικούς, πέρασε από όλα τα γραφεία και πήδηξε από μια μικρή ταράτσα και ύψος περιπου 6 μέτρων στο χώρο που βρίσκονται τα οχήματα του ΑΤ Ελληνικού.

Αν και ο φρουρός που βρισκόταν εκεί ξεκίνησε να τον καταδιώκει, ο 21χρονος πήδηξε μια μάντρα και εξαφανίστηκε.

elliniko_mesa
Το σημείο από το οποίο διέφυγε τελικά ο 21χρονος Ρομά


Μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του με τη συμμετοχή όλων των ανδρών του ΑΤ Ελληνικού αλλά και του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλικαμάνης, ο 21χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 17:30 μέσα σε λεωφορείο στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την οδό Σοφίας Βέμπο. «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα ΔΙΑΣ νοτιοανατολικής Αττι΄κης και τον αστυνομικό που τον συνέλαβε αν και ο 21χρονος τον χτύπησε» δήλωσε στο protothema.gr ο κ Καλιακμάνης.


.

drapetis
Αυτός είναι ο 21χρονος δραπέτης
el1
Οι αστυνομικοί του ΑΤ Ελληνικού λίγο μετά τη σύλληψη του δραπέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης