Θρίλερ στην Κεφαλονιά με την 20χρονη Αυστραλή : Οι Αρχές ψάχνουν τα αίτια θανάτου στο βίντεο από τη θαλαμηγό

Θρίλερ στην Κεφαλονιά με την 20χρονη Αυστραλή : Οι Αρχές ψάχνουν τα αίτια θανάτου στο βίντεο από τη θαλαμηγό

Οι Λιμενικές Αρχές της Κεφαλονιάς, ερευνούν τα αίτια του θανάτου της 20χρονης κοπέλας - Δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα της θαλαμηγού να αποπλεύσει, όπως ήταν προγραμματισμένο - Ποια ήταν η 20χρονη influencer

australia_main01
Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του υπάρχουν στην πολυτελή θαλαμηγό Mayan Queen IV του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres κρύβεται το μυστικό του ξαφνικού θανάτου της Sinead Mcnamara η οποία βρέθηκε κρεμασμένη την περασμένη εβδομάδα στο πίσω μέρος της θαλαμηγού που ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.

Οι Λιμενικές Αρχές του νησιού, ερευνούν τα αίτια του θανάτου της 20χρονης κοπέλας η οποία κατέληξε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με αεροδιακομιδή από την Κεφαλονιά.
australia01

Αναζητώντας την αλήθεια στην υπόθεση, οι αρχές του νησιού δεν επέτρεψαν στο πλήρωμα της θαλαμηγού να αποπλεύσει, όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει την περασμένη Παρασκευή, και κράτησαν τη θαλαμηγό στο Αργοστόλι.

Μετά τις καταθέσεις και των 23 ατόμων-μελών της Mayan Queen IV, η θαλαμηγός του Μεξικανού κροίσου έφυγε από την Κεφαλονιά χθες το απόγευμα και σήμερα βρίσκεται ανοιχτά του Παλέρμο στην Ιταλία. Αν και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Γιατί μια κοπέλα να αυτοκτονήσει μέσα στον χώρο των εργοδοτών της; Ποιον ήθελε να τιμωρήσει; Γιατί επέλεξε την τελευταία μέρα των διακοπών για να το πράξει; Τι έγινε τις κρίσιμες ώρες από τη στιγμή που τα μέλη της οικογένειας του Μεξικανού κροίσου έφυγαν με το ιδιωτικό τους αεροσκάφος από την Κεφαλονιά, μέχρι που το κορμί της Sinead βρέθηκε κρεμασμένο στο πίσω μέρος της θαλαμηγού;

Κλείσιμο
Ήδη το άψυχο κορμί της 20χρονης κοπέλας βρίσκεται στην Αθήνα όπου αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα και η αδερφή της Sinead Mcnamara βρίσκονται στην Ελλάδα και έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την Πρεσβεία της χώρας τους έτσι ώστε να κανονιστεί η μεταφορά του πτώματος στην Αυστραλία.
salt1

Ποια ήταν η 20χρονη influencer
australia02

«Ζήσε τη ζωή με πάθος χωρίς φόβο» ήταν το μότο της γεννημένης το 1998 Sinead Mcnamara με καταγωγή από το Port Macquarie, που τα τελευταία πέντε χρόνια είχε μετακομίσει στο Σίδνευ.
Μεγάλη της αγάπη ήταν τα ταξίδια, η θάλασσα και η περιπέτεια! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτούσε συνεχώς φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τα ταξίδια της διασκεδάζοντας τους περίπου 15.000 followers. Εκτός από μέλος πληρώματος σε πολυτελή σκάφη η Sinead ασχολιόταν και με το μόντελινγκ διαφημίζοντας μαγιό.

Από τις φωτογραφίες που αναρτούσε στα social media η 20χρονη είχε ταξιδέψει από τις αρχές του καλοκαιριού πρώτα στις Βερμούδες πριν βρεθεί στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα, όπου έμεινε αρκετές ημέρες στη Ρόδο από εκεί στη Σύμη και στην Τουρκία και μετά Πύλο, Σαντορίνη, Αντίπαρο πριν καταλήξει στην Κεφαλονιά.
salt2

Εκεί όπου έμελε η μοίρα να παίξει το δικό της μοιραίο παιχνίδι. Πριν από ένα μήνα και ενώ βρισκόταν στη Σύμη είχε ποζάρει με φόντο το ελληνικό νησί και είχε γράψει: «Ζωή και εργασία σε ένα σκάφος, βλέπεις όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος. Νομίζω ότι τα πάω μια χαρά».

Ο θάνατος της Sinead έχει γεμίσει με θλίψη και πόνο όχι μόνο τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους ακόλουθούς της στα social media. Πολλοί ήταν εκείνη που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατό της περιγράφοντάς την στα μηνύματά τους ως μια νέα γυναίκα που αναζητούσε την περιπέτεια. «Ζούσες τη ζωή χωρίς φόβο και είναι ευλογία που σε γνώρισα» έγραψε ένας φίλος της. Ενώ ένας άλλος: «Όλοι θα πρέπει να διαβάσουν μία σελίδα από το βιβλίο που είχε γράψει η ΜακΝαμάρα- έγραφε για τις διακοπές της στο Μπαλί... να διασχίζει τον κόσμο εν πλω».
australia03

Η γιαγιά της σε δηλώσεις της σε Μέσα της Αυστραλίας ανέφερε: «Από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media,  είδα πράγματα που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου»
Λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της, η ΜακΝαμάρα δημιούργησε ένα άλμπουμ αναμνηστικών φωτογραφιών με την μεγαλύτερη αδελφή της Λόρεν γράφοντας για τον ενθουσιασμό που ένιωθε και το πόσο ανυπομονούσε να δει την αδερφή της στην Ελλάδα.

Η μητέρα της και η αδερφή της βρίσκονταν εν πτήσει προς Ελλάδα όπου θα συναντούσαν την Sinead όταν έμαθαν τα τραγικά νέα του ξαφνικού θανάτου της.
Τώρα έχουν το δύσκολο έργο να μεταφέρουν τη σορό της αγαπημένη τους Sinead πίσω στην πατρίδα τους. Εκεί τους περιμένει και ο μεγαλύτερος αδερφός της ο οποίος ήταν από τους πρώτους που επιβεβαίωσε τον θάνατο της 20χρονης κοπέλας.

salt3


australia04
australia05
australia06
australia07
australia08
australia09
australia10


Δείτε βίντεο: Θρίλερ στην Κεφαλονιά με την 20χρονη Αυστραλή : Οι Αρχές ψάχνουν τα αίτια θανάτου στο βίντεο από τη θαλαμηγό
Θρίλερ στην Κεφαλονιά με την 20χρονη Αυστραλή: Οι Αρχές ψάχνουν τα αίτια θανάτου...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης