«Ψεύτικες» καλόγριες εξαπατούν Λαρισαίους

kalogria

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι δύο γυναίκες 35-40 ετών που υποδύονται τις μοναχές – Πουλούν εικόνες και σταυρουδάκια και λένε ότι ο στόχος τους είναι να ενισχύσοτυν μοναστήρια

Στο θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών φαίνεται ότι ποντάρουν δύο γυναίκες, που υποδύονται τις μοναχές, πουλώντας διάφορα θρησκευτικά αντικείμενα, με το τίμημα να καταλήγει στην τσέπη τους.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι δύο «μαϊμού» καλόγριες έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν πολύ κόσμο, καθώς φορούν ράσα, σταυρό και κομποσκοίνι. Μην διαφέροντας από τις πραγματικές μοναχές, εξαπατούν τους πολίτες πουλώντας εικόνες, σταυρουδάκια και όλα τα συναφή τονίζοντας ότι στόχος τους είναι να ενισχύσουν οικονομικά μοναστήρια.

Οι δύο γυναίκες, βάσει πληροφοριών είναι 35-40 ετών. Η μία είναι πιο εύσωμη και η άλλη αδύνατη.

Στη Λάρισα έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Ταχυδρομείου. Όμως, είχαν ήδη κάνει πέρασμα από το Βόλο και τον Αλμυρό, ενώ προχθές βρίσκονταν και στη Λαμία.

Η αστυνομία εκτιμά ότι κινούνται στην ευρύτερη περιοχή και προσπαθεί να τις εντοπίσει.

ΣΧΟΛΙΑ (8)

ΤΕΣΤ

Προς παντός είδους εύπιστους: Ρωτήστε την επόμενη φορά τις "καλόγριες" να σας πούν κανένα πασίγνωστο απολυτίκιο ή κοντάκιο κάποιου Αγίου και αν σας πούνε μα μου, διώξτε τις ρομαδοτσιγγάνες.

Τριτοκοσμική Μπανανία 🇬🇷

Όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν σε "φανταστικούς φίλους", καλά τους κάνουν...

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

Γιατι οι αληθινές τι κανουν??

Ιερομοναχος

Οι αληθινές σε κλέβουν νόμιμα

ALFISTI

γύφτσες είναι

Α

Γυφτ@ι

Sirent

Μια ευσωμη και μια αδυνατη ήταν στην Αθηνα, αρχες Αυγουστου, έξω απο το Αλεξάνδρα. Προσπαθουσαν να δωσουν φυλαχτά απο το "μοναστήρι τους" και αν δεν σταματούσες σου φώναζαν σαν λαχαναγορητες.

condor

Η ευσωμη ειναι ανδρας συνταξιουχος του ΟΑΣΘ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xristodoulidis

 Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι να περνούν συστηματικά στην κατοχή οίκων δημοπρασίας του εξωτερικού, κυπριακά αρχαιολογικά αντικείμενα, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη

potefrosiiii_2

«Η  αποτέφρωση υποδηλώνει έλλειψη πίστης και ελπίδας, καθώς σημαίνει τον πλήρη αφανισμό του ανθρώπου», αναφέρεται σε σχετικό ψήφισμα των κληρικών της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας

7
kikilias

Ο Βασίλης Κικίλιας εκφράζει την κατανόησή του για «τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδιωτικοί φορείς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, από τις οριζόντιες περικοπές των προηγούμενων ετών»