Εύβοια: Σε δέκα θερμοκήπια καλλιεργούσαν πάνω από 1.500 χασισόδεντρα!

Evoia-xasisofyteies

Μια από τις πιο οργανωμένες χασισοκαλλιέργειες των τελευταίων ετών αποκαλύφθηκε στην περιοχή Γυμνό

Μια από τις πιο οργανωμένες χασισοκαλλιέργειες των τελευταίων ετών αποκαλύφθηκε στην περιοχή Γυμνό της Αμαρύνθου στην Εύβοια όπου, σε δέκα θερμοκήπια καλλιεργούνταν περισσότερα από 1.500 δενδρύλλια κάνναβης, τα μισά από τα οποία είχαν ήδη αποδώσει συγκομιδή και είχαν ξεριζωθεί από τους καλλιεργητές.

Ο εντοπισμός της πολλαπλής φυτείας επιτεύχθηκε με οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας και της Ο.Π.Κ.Ε. Αλιβερίου και Χαλκίδας, σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο έκτασης περίπου δέκα στρεμμάτων, όπου είχαν στηθεί τα δέκα θερμοκήπια τύπου «τολ» έκτασης 300 τ.μ. το καθένα που είχαν διαμορφωθεί ειδικά για να καλλιεργούνται τα χασισόδεντρα.

Στα πέντε από τα θερμοκήπια βρέθηκαν753 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,90 μέτρου, που ποτίζονταν με σταλάκτες από σωλήνες νερού συνολικού μήκους 1.100 μέτρων! Στα υπόλοιπα πέντε βρέθηκαν ίχνη από την καλλιέργεια άλλων τόσων δενδρυλλίων που είχαν ήδη ξεριζωθεί. Σε ένα κτίσμα στο εσωτερικό του οικοπέδου, κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 38 κιλά και 900 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης!

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τα θερμοκήπια και ό,τι καλλιεργούνταν μέσα σε αυτά ανήκαν σε έναν 56χρονο Έλληνα ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, όπως και οι τέσσερις αλλοδαποί συνεργοί του που είχαν αναλάβει την φύλαξη και φροντίδα των φυτειών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Νικος

Κανονίστε μονάχα να είναι φαρμακευτική κανναβη και να γίνετε παλι ρεζίλι επειδή καταστρέψατε έναν τίμιο άνθρωπο. Ξέρουμε πως σκέφτονται στην επαρχία.

βας βας

Μια μικρή Ελλάδα η Εύβοια. Προικισμένη, έπεσε πολύ χρήμα που μπήκε στις τσέπες λαμογιών, ερήμωσε και κατέληξε χασισοβασίλειο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης