Φωτιά στην Αττική: «Βοηθήστε μας να βρούμε τον Παναγιώτη μας...»

Φωτιά στην Αττική: «Βοηθήστε μας να βρούμε τον Παναγιώτη μας...»

Πολλά ερωτήματα για τον 29χρονο αγνοούμενο δεινό κολυμβητή από τον Μαραθώνα - Τι λέει η αδερφή του στο protothema.gr

xamilothoris_main01
Σπασμένη φωνή. Κάτι ανάμεσα σε θρήνο και ελπίδα. Και ύστερα, έκκληση από τη χείλη μιας νεαρής κοπέλας, της Κατερίνας Χαμηλοθώρη, ο 29χρονος αδελφός της οποίας αγνοείται από χθες το απόγευμα: “Βοηθήστε μας να βρούμε τον Παναγιώτη μας, σας παρακαλούμε... Είναι τόσο περίεργη η εξαφάνισή του που δεν το χωρά ακόμη και σήμερα ο νους μας”.

Απέναντι σ' αυτό τον πόνο δεν έχεις λέξεις για να απαντήσεις, κάθε ερώτημα μοιάζει περιττό. Απέναντι σ' αυτό τον πόνο δεν έχεις παρά μόνο ν' ακούς και να καταγράφεις με την ελπίδα ενός αίσιου φινάλε. "Ήταν εχθές το απόγευμα γύρω στις 6, όταν ο Παναγιώτης έφυγε από τη δουλειά του στην περιοχή του Αμαρουσίου με το αυτοκίνητό του, ένα Smart. Περίπου εκείνη την ώρα τηλεφώνησε στον πατέρα μας, λέγοντάς του πως έχει μπλέξει με την φωτιά, ότι θα ερχόταν στο σπίτι μας που βρίσκεται στον Μαραθώνα από τον παραλιακό δρόμο ακολουθώντας την διαδρομή Ζούμπερι - Νέα Μάκρη" λέει η Κατερίνα Χαμηλοθώρη.

Και συνεχίζει: “Λίγο αργότερα, έστειλε μία φωτογραφία «για παν ενδεχόμενο», ενημερώνοντάς ότι έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του σε κάποιο σημείο στη Νέα Μάκρη πολύ κοντά στη θάλασσα. Μάλιστα, φρόντισε να τραβήξει και τις πινακίδες ενός αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από το δικό του. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα τα ίχνη του έχουν χαθεί...”.

Πολλά ερωτήματα για τον δεινό κολυμβητή από τον Μαραθώνα

Η οικογένεια του Παναγιώτη έψαξε και βρήκε την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά από το δικό του, ωστόσο τίποτε μέχρι σήμερα δεν βοήθησε στις έρευνες. “Η κοπέλα, μας είπε ότι κατευθύνθηκαν μαζί προς την θάλασσα και ύστερα χάθηκαν μέσα στον κόσμο” λέει η Κατερίνα με σπασμένη φωνή.

Και συνεχίζει: “Η αστυνομία βρήκε πράγματι το αυτοκίνητό του άθικτο και παρκαρισμένο μπροστά από μία γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Πήγαμε και στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου έφταναν βάρκες γεμάτες κόσμο, αλλά κανείς δεν είχε δει τον Παναγιώτη. Πήραμε τηλέφωνο σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της πόλης, τίποτα κι εκεί. Ο αδελφός μου είναι δεινός κολυμβητής, ακόμη κι αν έπεφτε στην θάλασσα θα τα κατάφερνε. Είναι ανεξήγητο όλο αυτό. Σας παρακαλούμε, κάντε μία δημοσίευση μήπως τον έχει δει κάποιος, μήπως κάποιος γνωρίζει τι του συνέβη. Δώστε μας ένα μήνυμα από τον Παναγιώτη...”.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης