Φωτογραφίες σοκ: Τουλάχιστον 50 άτομα στα νοσοκομεία - Οι 6 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Ευαγγελισμός, ΚΑΤ και Σισμανόγλειο που τέθηκαν σε επιφυλακή φθάνουν συνεχώς τραυματίες με εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού και με έντονα αναπνευστικά προβλήματα
Σκηνές σοκ καταγράφονται έξω από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας που τέθηκαν σε επιφυλακή για να υποδεχθούν τους εγκαυματίες από το Μάτι, το Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα.
Στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, ΚΑΤ, και Σισμανόγλειο καταφθάνουν συνεχώς ασθενοφόρα που μεταφέρουν πολίτες με εγκαύματα πρώτου και δευτερου βαθμού.
Συνολικά, μέχρι τις 11.30 το βράδυ είχαν μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ 25 εκαυματίες, οι έξι εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι 25 πολίτες που αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα έφτασαν στα νοσοκομεία με δικά τους μέσα.
Από το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν τρεις νεκροί, ο ένας έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
Αργά το βράδυ όπως έγινε γνωστό από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας τέθηκαν σε επιφυλακή τα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, ΚΑΤ και Σισμανόγλειο.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου προσωπικού του ΕΚΑΒ, έχουν γίνει δεκάδες παρεμβάσεις για απεγκλωβισμό ατόμων με εγκαύματα, ενώ τουλάχιστον 25 άνθρωποι διακομιστεί στα νοσοκομεία, με τους έξι να είναι διασωληνωμένο σε ΜΕΘ.
Ακολουθεί το ηχητικό από τις δηλώσεις των αρμοδίων στο ΘΕΜΑ 104,6:
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.