Έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε στην παραλία “Γεράνι” στο Ρέθυμνο
Δεν έχουν τέλος και αυτό το καλοκαίρι τα περιστατικά των πνιγμών, που λαμβάνουν χώρα σε παραλίες της Κρήτης.
Αυτή τη φορά μία ηλικιωμένη γυναίκα, 77 ετών, έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε στην παραλία “Γεράνι” στο Ρέθυμνο.
Άλλοι λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή έσπευσαν να τη βοηθήσουν, αλλά ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα, καθώς ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο οι λιμενικές αρχές, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος για την 77χρονη γυναίκα, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.