Θρίλερ με τον θάνατο του ορκωτού λογιστή που έπεσε με το αυτοκίνητό του στο φρεάτιο γκαράζ στη Νέα Σμύρνη

odigos_nekros_arthro

Αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο του 50χρονου άντρα -  Οι Αρχές μιλούν για ατύχημα - Ποιος ήταν ο ορκωτός λογιστής

Μια απίστευτη τραγωδία με έναν εργαζόμενο νεκρό, συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην οδό Λ. Αμφιθέας 2 & Λεωφ. Συγγρού.

Ο 50 χρονος ορκωτός λογιστής ελεγκτής και σύμβουλός επιχειρήσεων της εταιρίας GRANT THORNTON, σε μια συνηθισμένη μέρα του, έφτασε με το ΙΧ του στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στην Συγγρού και Λ. Αμφιθέας και από ατύχημα βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος οικονομικός σύμβουλος οδηγούσε ένα Mini Cooper και περίμενε να μπει στο ασανσέρ αυτοκινήτων για να κατέβει στο υπόγειο πάρκινγκ, πάτησε το γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες, τις έσπασε και έπεσε με το αυτοκίνητο στο κενό του φρεάτιου.

Συγκεκριμένα την στιγμή που έφτασε στο σημείο αναμονής για το ασανσέρ αυτοκινήτων, το οποίο οδηγεί στα τρία υπόγεια πάρκινγκ του κτιρίου και ενώ κανονικά ο ανελκυστήρας έρχεται αφού πατηθούν οι κωδικοί στο ειδικό κοντρόλ, ξαφνικά το αυτοκίνητο του έπεσε με δύναμη πάνω στην πόρτα του ασανσέρ και την άνοιξε με βία πέφτοντας στο κενό.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος να βρει τραγικό θάνατο αφού το αυτοκίνητο του έπεσε με το μπροστινό μέρος του από ύψος δέκα μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα από το φρεάτιο, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστωθηκε ο θάνατος του

Ωστόσο αναπάντητα παραμένουν ορισμένα ερώτημα για το πώς το αυτοκίνητο του 50χρονου άντρα πάτησε γκάζι πριν ανοίξουν οι πόρτες του ασανσέρ ενώ δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί εάν είχε βάλει τον κωδικό ασφαλείας του στο ηλεκτρονικό μηχάνημα προκειμένου να καλέσει το ασανσέρ και εκείνο δεν υπάκουσε.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα πιθανά αίτια ενώ κάνουν λόγο για εργατικό ατύχημα.

Ποιος ήταν ο 50χρονος που έχασε την ζωή του στο τρομερό ατύχημα

Με σπουδές που θα ζήλευαν και καθηγητές οικονομικών, είναι παντρεμένος με δύο παιδιά υπήρξε ένας στενός συνεργάτης της Grant Thornton Greece αφού εργαζόταν στην εταιρία από το 1998 ενώ ήταν ένας από τους επικεφαλής Partners των Financial Services στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είχε αποκτήσει μεγάλη εξειδίκευση στην παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διάφορες εταιρείες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ο 50χρονος μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Grant Thornton, είχε μεγάλη εμπειρία στην οικονομική διαχείριση και στον στρατηγικό σχεδιασμό επιχειρήσεων, κυρίως στον τραπεζικό τομέα και επικεντρωνόταν στους τακτικούς και οικονομικούς ελέγχους χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, AQR, DD, αποτιμήσεις χαρτοφυλακίων, συγχωνεύσεις και εξαγορές και μελέτες σκοπιμότητας.
odigos_nekros_mesa
odigos_nekros_mesa2

ΣΧΟΛΙΑ (20)

parkingk ston kotsovolo

Είναι το πάρκινγκ κάτω από τον Κωτσόβολο; Επειδή έχω παραδώσει το αμάξι μου για πάρκινγ στο υπόγειο - στους παρκαδόρους του, στο παρελθόν, πρέπει να πω ότι βρίσκεται σε άβολο-δύσκολο σημείο-πολυ κατηφορική ράμπα. είναι δύσκολο και στην προσέγγιση του προθαλάμου πριν το ασανσέρ και στην αποχώρηση - είσοδο στον παράδρομο της Συγγρού. Αιτίες που πρέπει να ψαχτούν - κατ΄εμέ... 1. το αυτόματο αυτοκίνητο - το ξάφνιασμα στην απότομη-πολύ κατηφορική ράμπα. 2. πιθανά κάποιο χάλασμα του ρολού... Το ασανσέρ είναι πίσω από το ρολό που φαίνεται, στα 4-5 μέτρα. Με τη φόρα που μάζεψε από την πολύ επικλινή ράμπα, χτύπησε στο ρολό, τόσπασε και κατέληξε στο χάσμα του ασανσέρ.

cl

Η πιό σημαντική λεπτομέρεια: ήταν αυτόματο το αυτοκίνητο;

Πολύ περίεργο

Εμένα μου φαίνεται περίεργο όλο το σκηνικό, οπώς και το γεγονός ότι έπεσε από 10 μέτρα με το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε. Η ταχύτητα κατά τη πτώση από τα 10m δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 40-50km/h και το αυτοκίνητο έχει αερόσακους κλπ. Προφανώς είχε βγάλει τη ζώνη ασφαλείας αλλά και πάλι λογικά θα έπρεπε να είχε σωθεί. Εκτός αν έπαθε ανακοπή ή κάτι άλλο.

Zuperman

Το πιο σωστό σχόλιο . Πόσοι και πόσες όταν αλλάζουν απο ταχύτητες σε αυτόματο Στουκαρουν σε τοίχους η αλλά αμάξια ξεκινώντας και μετά λεν πως ο τοίχος έπεσε πάνω μου ....

Ο Εκδικητής Τιμωρός

Ως πρώην Ορκωτός θα πω ότι κατά καιρούς (όχι συχνά βέβαια), λίγο πολύ, δεχόμασταν απειλές όταν βρίσκαμε κάποια πολύ σοβαρά θέματα που ίσως μερικοί θα πήγαιναν κατηγορούμενοι και πιθανόν στη φυλακή. Επειδή λοιπόν ο μακαρίτης ήταν και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας αυτής, σίγουρα θα είχε κάποια ζητήματα πάρα πολύ σοβαρά, ιδίως αν προέρχονταν από θέσεις δημοσίου συμφέροντος - π.χ. να ελέγξεις έναν κρατικό οργανισμό που εκεί πέφτει το μεγάλο γλέντι. Αλλά τώρα ποιός θα μιλήσει; Φοβούνται όλοι και επικρατεί η ομερτά. Κάποιοι ακούνε Ορκωτός και νομίζουν ότι είναι κάτι απλό ή κάτι τελείως τεχνοκρατικό και τελειώνει εκεί, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι!

πώς το αυτοκίνητο πάτησε γκάζι

Μια μικρή διόρθωση... κάποιος αλλιώς να το έλεγε ο ποιητής...

αναπάντητα ερωτηματικά

καμερούλες?

Τσαλικίδης-Vodafone-Project

Οπως έφυγε και το άλλο παλικάρι...τον φάγανε αλλά ''φαίνεται'' σαν αυτοκτονία.....

Nikos

Πολύ λογικό το να ξυπνήσει κάποιος, να ντυθεί, να πάει στη δουλειά του για να αυτοκτονήσει εκεί, πέφτοντας στο ασανσέρ. Rip

Καχύποπτος

Η μοναδική λογική εξήγηση είναι ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας..... !!! Δέν είναι δυνατόν να εισέρχεται κάποιος σε ανσασερ με μεγάλη ταχύτητα. Τό αντίθετο συμβαίνει....!! Τό πιστοποιω από προσωπική πείρα..!!

Χχχχ

Δεν παιζει η περιπτωση αυτη.

Είσαι τέρμα ηλίθιος

Αν ήθελε να αυτοκτονήσει, έτσι θα έκανε ρε χαμένε; Θα πήγαινε να πέσει στη θάλασσα τουλάχιστον!

nikos

Πολύ περίεργος τρόπος για αυτοκτονία. Πόσο σίγουρος ήταν για του που βρισκόταν ο θάλαμος ? Μπορούσε να είναι στα 2 μέτρα. Πόσο σίγουρος ήταν ότι δεν θα σκάλωνε κάπου το αμάξι ? Ένας που αποφασίζει να αυτοκτονήσει διαλέγει σίγουρο και δοκιμασμένο τρόπο. Μήπως το αμάξι ήταν εταιρικό αυτόματο και δεν ήταν εξοικιωμένος με αυτό ?

bo

επειδη τον ξέρω προσωπικά, ο άνθρωπος σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. μην ακούω εικαςιες. είχε οικογένεια, είχε παιδιά. ήταν ενα ατυχημα με άσχημη εξέλιξη .. πάντως ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πανέξυπνος. να αναπαυθεί η ψυχή του .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eof

Σύμφωνα με την απόφαση, που υπέγραψε ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, προκαταβάλει κίνητρο απόδοσης για το έτος 2019 στους εργαζομένους του ΕΟΦ της τάξης των 700.000 ευρώ για την υπέρβαση του στόχου του θετικού ετήσιου αποτελέσματος του οικονομικού έτους 2018 

3
dolofonos_main01

Αποκαλύψεις - σοκ από την Αστυνομία που έκανε επίσημη ενημέρωση το μεσημέρι της Τρίτης -Μετά τη δολοφονία πήγε σε νεκροταφείο για να εξαφανίσει πειστήρια - Χτύπησε  δύο φορές την Σούζαν Ίτον για να την ακινητοποιήσει  - Το ένα ψέμα και τα δύο λάθη που οδήγησαν στον εντοπισμό του 27χρονου

44
spiti_main01

Ο ένας είχε συλληφθεί 12 ημέρες μετά όταν επιχείρησε να διαρρήξει άλλο σπίτι - Αναζητείται ο δεύτερος - Ο 85χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο από τα άγρια χτυπήματα των δύο δραστών

4
mitso-iero_main02

 Ως μη γενόμενη η πρόταση συμφωνίας κράτους - Εκκλησίας του περασμένου Νοεμβρίου - Επαναλειτουργεί άμεσα η Επιτροπή διαλόγου Πολιτείας- Εκκλησίας, με στόχο τη διευθέτηση όλων των ζητημάτων που αφορούν τους δύο θεσμούς, όπως η διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών και η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας

6
floros_main02

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτό το αίτημα του Αριστείδη Φλώρου να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι - Πηγές ΝΔ: Ο Φλώρος αποφυλακίζεται με τον Ποινικό Κώδικα ου ΣΥΡΙΖΑ

33