Έλληνας κρατούμενος «ξέχασε» να επιστρέψει στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Έλληνας κρατούμενος «ξέχασε» να επιστρέψει στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Ο 41χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην Πάτρα, οι οποίοι εκτίμησαν ως ύποπτη τη συμπεριφορά του

dra21
Κατά μια εβδομάδα παρέτεινε την 9ήμερη κανονική άδεια που του χορηγήθηκε από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά πιθανότατα δεν είχε στο μυαλό του να… επιστρέψει! Φρόντισαν γι’ αυτό, όμως, οι άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο τον 41χρονο, όταν το εντόπισαν να κινείται σε έναν δρόμο της Πάτρας, τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και διαπίστωσαν ότι είχε κηρυχθεί δραπέτης, καθώς δεν είχε επιστρέψει στο κελί του στις 13 Ιουνίου. Ο 41χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένες κλοπές με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και 11 μηνών, οδηγήθηκε και πάλι στο σωφρονιστικό κατάστημα με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** Δυο Έλληνες φυγόποινοι εντοπίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Πρώτος, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 59χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών. Στη συνέχεια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

*** Και στον Τύρναβο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 45χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για πλαστογραφία, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης