Νέες φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών - «Σιδηροδέσμιοι» στο δικαστήριο για το τέταρτο «όχι»

Νέες φωτογραφίες των δύο στρατιωτικών - «Σιδηροδέσμιοι» στο δικαστήριο για το τέταρτο «όχι»

Απορρίφθηκε από την τουρκική δικαιοσύνη και το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισής τους που κατετέθη σήμερα - Παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης

190620181731019827313
Νέες φωτογραφίες από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη, οι οποίοι εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, έδωσαν στη δημοσιότητα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σιδηροδέσμιοι και με τους αστυνομικούς να τους κρατούν με τα χέρια τους περασμένα μέσα από τα δικά τους, οι δύο στρατιωτικοί μεταφέρονται στο δικαστήριο, όπου άκουσαν για τέταρτη συνεχή φορά την απόρριψη του αιτήματός τους για αποφυλάκιση.

Το αίτημα κατετέθη σήμερα, στο πλαίσιο δικαιώματος που παρέχει η τουρκική νομοθεσία για επανεξέταση του θέματος κάθε μήνα.

askerler2
Κλείσιμο


Ο δικαστής που εξέτασε άμεσα το αίτημα αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι με το σκεπτικό, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην προγενέστερη κατάσταση, ότι εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφύγουν αν παραμείνουν ελεύθεροι, αλλά και το ότι η αποφυλάκισή τους με περιοριστικά μέτρα δεν θα είναι επαρκής.

Οι δύο στρατιωτικοί κρατούνται στην Αδριανούπολη από τις 2 Μαρτίου.

0askerler1


askerler55


askerler44

Edirne'de tutuklu Yunan askerlere yine tahliye çıkmadı
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης