Κάλυμνος: Τουρίστρια προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό με τη ζώνη περιπολικού!

Κάλυμνος: Τουρίστρια προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό με τη ζώνη περιπολικού!

Μια 43χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία που συνόδευε στο τμήμα τον σύντροφό της προσπάθησε να στραγγαλίσει τον οδηγό του περιπολικού 

astynomia_1
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Κάλυμνο το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια 43χρονη Σουηδέζα τουρίστρια που συνόδευε στο τμήμα τον 53χρονο σύντροφό της προσπάθησε να… στραγγαλίσει τον οδηγό του περιπολικού με τη ζώνη ασφαλείας!

Όλα έγιναν όταν οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι στην περιοχή Μασούρι κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Πόθιας γιατί ο μεθυσμένος Σουηδός προκαλούσε φθορές. Το πλήρωμα παρέλαβε τον 53χρονο για να τον προσάγει στο τμήμα για προστατευτική φύλαξη ώσπου να συνέλθει, με την προοπτική να αφεθεί ελεύθερος στη συνέχεια. Η 43χρονη ζήτησε να τον συνοδεύσει και οι αστυνομικοί της επέτρεψαν να επιβιβαστεί μαζί του στο περιπολικό.

Όμως, λίγο πριν φτάσουν στο τμήμα, η γυναίκα επιτέθηκε στον οδηγό αρπάζοντάς τον λαιμό με τη ζώνη ασφαλείας! Ο αστυνομικός, αν και αιφνιδιάστηκε προς στιγμή, αντέδρασε άμεσα, σταμάτησε το περιπολικό και, με τη βοήθεια του συναδέλφου του συνοδηγού, πέρασε χειροπέδες στην τουρίστρια που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με την κατηγορία της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης