Πιτσιρίκια πήγαν να διαρρήξουν μαγαζί στο Μεσολόγγι

Πιτσιρίκια πήγαν να διαρρήξουν μαγαζί στο Μεσολόγγι

Οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες ηλικίας 16, 15 και 13 χρόνων το έβαλαν στα πόδια, αλλά με την περιγραφή τους που έδωσε η ιδιοκτήτρια, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας

pitsirikia29
Μπορεί να μην τους έπιανε το μάτι, αλλά η 25χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μεσολόγγι είδε τους τρεις πιτσιρικάδες που το διέρρηξαν αργά το βράδυ της Παρασκευής και αποπειράθηκαν να κλέψουν διάφορα αντικείμενα!

Οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες ηλικίας 16, 15 και 13 χρόνων το έβαλαν στα πόδια, αλλά με την περιγραφή τους που έδωσε η κοπέλα στην Άμεση Δράση, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν και συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου μαζί με τους γονείς του 15χρονου και του 13χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Ένα άλλο ανήλικο παιδί, μόλις 12 χρόνων, «βούτηξε» μια… ηλεκτρική σκούπα από τον εξωτερικό χώρο καταστήματος ηλεκτρικών ειδών του Αγρινίου! Ωστόσο, έγινε αντιληπτό από τον 62χρονο ιδιοκτήτη που κάλεσε την Άμεση Δράση. Το αγόρι εντοπίστηκε λίγο αργότερα, η σκούπα αποδόθηκε στον 62χρονο και ο μικρός προσήχθη στην Ασφάλεια. Εκεί σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων σε βάρος των γονέων του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που του άσκησε δίωξη και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης