Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Πρώτα η συλλογή όλων των στοιχείων και μετά η κατάθεση του 15χρονου

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Πρώτα η συλλογή όλων των στοιχείων και μετά η κατάθεση του 15χρονου

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, πριν ληφθεί κατάθεση από τον 15χρονο, θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί όλο το υλικό της υπόθεσης ώστε να υποβληθούν συγκεκριμένες ερωτήσεις

cyprus_0002
Ίσως να μην ληφθεί, ούτε σήμερα, κατάθεση από τον 15χρονο γιο του ζευγαριού που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο Στρόβολο της Λευκωσίας.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, πριν ληφθεί κατάθεση από τον 15χρονο, θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί όλο το υλικό της υπόθεσης ώστε να υποβληθούν συγκεκριμένες ερωτήσεις στον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, της διπλής δολοφονίας.

Αργότερα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις σε σχέση με τη δεύτερη νεκροψία που διενεργήθηκε χθες από την καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου, στην παρουσία της Κύπριας ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου και του ιατροδικαστή Μάριου Ματσακη που εκπροσωπεί την οικογένεια των θυμάτων.

Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε για αύριο και η κηδεία του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Σεργίου, η οποία εργαζόταν στο τμήμα Στατιστικής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Η όποια εξέλιξη, στην υπόθεση θα εξαρτηθεί από τις οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, ο οποίος και ενημερώνεται για όλα τα στοιχεία της έρευνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης