Οικιακή βοηθός με... μακριά χέρια συνελήφθη στο Ρέθυμνο

Οικιακή βοηθός με... μακριά χέρια συνελήφθη στο Ρέθυμνο

Η 27χρονη πλήρωσε ακριβά τη βοήθεια που χρειάστηκε από τη 42χρονη Ελληνίδα

rethymno31
Πίσω από το συμπαθητικό πρόσωπό της με το χαμόγελο, τη γλυκύτητα και την ευγένειά της, έκρυβε τα... μακριά της χέρια μια 42χρονη Ελληνίδα οικιακή και αυτό το κατάλαβε, αφού πρώτα το πλήρωσε ακριβά, μια 27χρονη η οποία την είχε προσλάβει για να τη βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού της στο Ρέθυμνο.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια είχε συμπαθήσει ιδιαίτερα την οικιακή βοηθό, για την οποία είχε τόση εκτίμηση ώστε την είχε γνωρίσει και στους γνωστούς της, συστήνοντάς τους να την προτιμήσουν σε περίπτωση που ήθελαν να καθαρίσουν το σπίτι τους! Όμως, εκτός από καλή στη δουλειά της μέσα στο διαμέρισμα, η 42χρονη ήταν... «μανούλα» και στο να βάζει χέρι σε ό,τι της γυάλιζε! Μέσα σε μικρό διάστημα, δηλαδή από τις 7 ως και τις 21 Μαρτίου, είχε προλάβει να ξαφρίσει από το σπίτι της εργοδότριάς της κοσμήματα συνολικής αξίας 950 ευρώ!

Όταν η νεαρή γυναίκα άρχισε να αναζητά τα τιμαλφή της και να μην τα βρίσκει, κατάλαβε τι συνέβαινε και το μυαλό της πήγε στην 42χρονη, αφού δεν μπαινόβγαινε άλλος στο σπίτι της. Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια για να καταγγείλει την κλοπή. Οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να συλλάβουν την οικιακή βοηθό, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης