Κάλυμνος: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε» επιμένει ο πατέρας του 21χρονου φοιτητή

Κάλυμνος: «Το παιδί μου δολοφονήθηκε» επιμένει ο πατέρας του 21χρονου φοιτητή

«Πρέπει να λάμψει η αλήθεια» λέει στο protothema.gr ο πατέρας του Νίκου Χατζηπαύλου μετά το νέο πόρισμα του ιατροδικαστή – Το πόρισμα δείχνει ότι ο άτυχος φοιτητής υπέστη βίαιο και ασφυκτικό θάνατο

EKTAKTH_EPIKAIROTHTA
xatzipavlou_foititis
Συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης του θανάτου, του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός πριν από τέσσερις μήνες στην Κάλυμνο.

Οι γονείς του άτυχου 21χρονου οι οποίοι από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως δικαιώνονται αφού τα στοιχεία από το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Σωκράτη Τσαντίρη, δείχνουν βίαιο και ασφυκτικό θάνατο.

Ο πατέρας του Νίκου Χατζηπαύλου, Παρασκευάς μιλώντας στο protothema.gr εξηγεί γιατί η οικογένεια υποστήριζε από την πρώτη στιγμή πως επρόκειτο για έγκλημα:

«Μας δικαιώνει αυτό το πόρισμα γιατί από την αρχή μιλούσαμε και πιστεύαμε στην εγκληματική ενέργεια του παιδιού μας. Το πόρισμα αυτό θα το έχουμε στα χέρια μας τις επόμενες ημέρες και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Εμείς αυτό που παρακαλάμε τόσο καιρό είναι να κάνουν όλοι σωστά τη δουλειά τους και κυρίως η αστυνομία για να μας βοηθήσει να βγάλουμε άκρη με το θάνατο του παιδιού μας».

Να υπενθυμίσουμε ότι το πτώμα του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου είχε βρεθεί τον Νοέμβριο του 2017, πεσμένο ανάσκελα, με μια ελαφριά κλίση στο πλάι, κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο και έφερε μώλωπες και εκδορές. Κάποια από τα ρούχα του είχαν βρεθεί αρκετά μέτρα πιο μακριά. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, ο θάνατος του 21χρονου προήλθε από πτώση, εκδοχή που οι γονείς δεν αποδέχθηκαν.


«Η οικογένεια δικαιώνεται απόλυτα»


Κλείσιμο
Ο δικηγόρος της οικογένειας Χατζηπαύλου Γιάννης Γλύκας
, τόνισε στο protothema.gr:

«Η οικογένεια δικαιώνεται απόλυτα με το πόρισμα του κ. Τσαντίρη γιατί τα ευρήματα της πρώτης ιατροδικαστικής έκθεσης ήταν κατά πολύ μακριά από τη λογική. Η δεύτερη ιατροδικαστική δεν έβγαλε κανένα κάταγμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έδειξε ότι δεν υπήρξε χρονική απόσταση ανάμεσα στην πράξη και το θάνατο. Η τρίτη ιατροδικαστική που μιλάει για βίαιο και ασφυκτικό θάνατο . Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να λάμψει η αλήθεια. Όχι μόνο μηνύσεις, αλλά τα πάντα».

Η δικογραφία ακόμα δεν έχει κλείσει και όλες οι εκθέσεις θα παραδοθούν στον εισαγγελέα. Επιπροσθέτως, η οικογένεια θα ζητήσει αναπαράσταση. Την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές, με τη βοήθεια ειδικών, ερεύνησαν εκ νέου το βράχο στην Κάλυμνο, κυρίως για να δουν το ύψος απ' όπου φέρεται να έπεσε ο Νίκος Χατζηπαύλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης