Τρεις διαρρήξεις σε λίγη ώρα σε οικισμό των Τρικάλων

Αλεξανδρούπολη: Έκλεβαν προϊόντα, διακινούσαν ναρκωτικά, είχαν και λαθραία

Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τα βρήκαν λεηλατημένα όταν επέστρεψαν, ενώ σε μια περίπτωση οι δράστες είχαν στριμώξει έναν καναπέ πίσω από την είσοδο για να μην τους πιάσουν στα πράσα

Κάποιοι είδαν το αυτοκίνητο με τους τέσσερις επιβάτες που απομακρυνόταν από το νεοσύστατο οικισμό των Εργατικών Κατοικιών στην περιοχή της Σωτήρας στα Τρίκαλα, κανείς όμως δεν φαντάστηκε ότι ήταν… διαρρήκτες που είχαν χτυπήσει τρία σπίτια!

Οι δράστες εισέβαλαν στα σπίτια μέσα σε ένα δίωρο, από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, αλλού παραβιάζοντας με κατσαβίδι την είσοδο κι αλλού σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας! Κανείς, ωστόσο, δεν άκουσε τους θορύβους, παρ’ όλο που ο ένοικος του ενός σπιτιού είχε πάει επίσκεψη στο… διπλανό!

Οι κακοποιοί άρπαξαν όσα χρήματα, χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα βρήκαν και εξαφανίστηκαν πριν γίνουν αντιληπτοί. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τα βρήκαν λεηλατημένα όταν επέστρεψαν, ενώ σε μια περίπτωση οι δράστες είχαν στριμώξει έναν καναπέ πίσω από την είσοδο για να μην τους πιάσουν στα πράσα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης