Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών: Οι μέρες της κυβέρνησης θα είναι μετρημένες

Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών: Οι μέρες της κυβέρνησης θα είναι μετρημένες

Τα μέλη του κινήματος κατά των Πλειστηριασμών καταθέτουν μηνύσεις για τις σημερινές προσαγωγές – Για απόπειρα τρομοκράτησης και εκφοβισμού μιλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Τρομοκράτες οι Τσίπρας, Τόσκας, Χουντονής», λέει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης 

Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών: Οι μέρες της κυβέρνησης θα είναι μετρημένες
Μηνύσεις προαναγγέλλουν τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ μετά την προσπάθειά τους να αποκλείσουν την είσοδο συμβολαιογραφικού γραφείου στο κέντρο της Αθήνας, επειδή διεξάγονταν πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στην Κυψέλη. 

Αφότου αφέθησαν ελεύθεροι, τα μέλη του κινήματος προαναγγέλλουν την υποβολή νέων μηνύσεων για το συμβάν. 

«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να του πάρουν την περιουσία του. Οι μέρες τους θα είναι μετρημένες, καθώς και όποιας άλλης κυβέρνησης θέλει να ταυτιστεί με την κυβέρνηση των πλειστηριασμών»
τόνισε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος. 
Κλείσιμο


Απόπειρα τρομοκράτησης καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου 

Από την πλευρά της, η συνήγορος των προσαχθέντων και πρόεδρος του κινήματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι προσπάθησε να κάμψει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών. 

«Οι νόμοι της ποινικοποίησης και η προσπάθεια τρομοκράτησης των ανθρώπων που υπερασπίζονται τα σπίτια όλων μας δεν πρόκειται να περάσουν και να μας κάμψουν», τόνισε. 

Η κυρία Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν καινούριες ενέργειες και θα στραφούν ποινικά κατά των υπουργών Δικαιοσύνης, Κοντονή, και Προστασίας του Πολίτη, Τόσκα, υποστηρίζοντας ότι η συνέχιση των παράνομων πλειστηριασμών γίνεται ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας. 



«Τρομοκράτες οι Τσίπρας, Τόσκας και Χουντονής»


«Τρομοκράτες δεν είναι αυτοί που αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας. Τρομοκράτες είναι ο Τσίπρας, ο Τόσκας και ο Χουντονής», που σε συνεργασία με τις τράπεζες θέλουν να ληστέψουν λαϊκή περιουσία, δήλωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. 







Κλιμάκωση του αγώνα προαναγγέλλει το κίνημα 

«Οι 130.000 πλειστηριασμοί θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της κυβέρνησης και όποιας άλλης αποφασίσει να συνεχίσει το έργο. Είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας», δήλωσε το μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, Ηλίας Παπαδόπουλος. 



Έξω από τη ΓΑΔΑ είχαν συγκεντρωθεί μέλη του κινήματος και αλληλέγγυοι, που φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης