Κρήτη: «Έσβησε» 27χρονος ποδοσφαιριστής που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο τον Ιούνιο
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Δαμάστας νοσηλευόταν στην Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Στέργιος Τσικολιδάκης, ο οποίος στα μέσα Ιουνίου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση του Αγίου Θωμά στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Μοιρών.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Δαμάστας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην Νευροχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. Ωστόσο, σήμερα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.
«Ο 27χρονος υπέκυψε νωρίς το μεσημέρι στη Νευροχειρουργική Κλινική», δήλωσε στο ekriti ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.