Επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων κυνηγών στα Καλάβρυτα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων κυνηγών στα Καλάβρυτα

Τα τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν και έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα σε καλύβι

Επιχείρηση απεγκλωβισμού θα κάνει απόψε η 6η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ενηλίκων στους Λαπαναγούς Καλαβρύτων.

Τα τέσσερα άτομα -πιθανόν κυνηγοί- εγκλωβίστηκαν και έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα σε καλύβι.

Νωρίτερα άντρες της Π.Υ. Καλαβρύτων βοήθησαν οικογένεια να φτάσει σε κατάλυμα όταν το όχημά τους ελλείψει αλυσίδων έμεινε στην περιοχή της Ζαχλωρούς.

Πηγή: kalavrytanews

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Γιεγιές

Κάποια στιγμη όμως πρέπει να σοβαρευτεί ο έλληνας και να καταλάβει ότι τους μισθούς τω διασωστικών συνεργείων τους πληρώνει το κράτος, δηλαδή ο απλός κοσμάκης απ τους φόρους του. Θα πρέπει λοιπόν ο λογαριασμός να πληρώνεται απ αυτόν που έκανε του κεφαλιού του και έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τις προειδοποιήσεις για τις καιρικές συνθήκες.

Κρόνος

Να τους παρατήσουν εκεί που είναι, εγκληματίες είναι, τι άλλο μπορεί να είναι

Dio

Αφήστε τους εκεί να τους φάνε τα άγρια ζώα.

Οχι

Κυνηγοί αλλα δολοφόνοι με τέτοιο κρύο

House

Ολόσωστος ο «μπετόβλακας».

μπετοβλακας

αυτό δεν είναι κυνήγι είναι έγκλημα τα ζωάκια με τέτοιες θερμοκρασίες προσπαθούν απλά να κρατηθουν στην ζωή τι ευχαριστω βρίσκουν αυτοι οι άνθρωποι να τουφεκαν ζωα στα όρια της επιβίωσης και αν είναι κυνηγοι το κόστος διασωσεις να το πληρώσουν οι συλλογοι κυνηγών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»

nosok

Επισημαίνουν πως έχουν εξαγγελθεί και άλλες θετικές αποφάσεις απο το υπουργείο Υγείας, οι οποίες όμως δεν υλοποιούνται ακριβώς -ή και καθόλου- με τον τρόπο που εξαγγέλλονται με αποτέλεσμα οι ασθενείς να συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται και να επιβαρύνονται οικονομικά