Στο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ: Ο Τσίπρας του έκανε δώρο μια ελληνική σημαία

Στο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ: Ο Τσίπρας του έκανε δώρο μια ελληνική σημαία

«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας - Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση

Στο Μαξίμου ο 11χρονος Αμίρ: Ο Τσίπρας του έκανε δώρο μια ελληνική σημαία
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε στις 2:30 το μεσημέρι ο 11χρονος Αμίρ, που δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του από αγνώστους, μετά το σάλο που προκλήθηκε γιατί ενώ είχε κληρωθεί να κρατήσει την ελληνική σημαία τελικά κράτησε την ταμπέλα με το όνομα του σχολείου του στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Το αγόρι από το Αφγανιστάν πήγε στο Μαξίμου μαζί με την μητέρα του, τον υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο μεταναστών και προσφύγων της Αθήνας, Λευτέρη Παπαγιαννάκη.

Ο πρωθυπουργός επεφύλασσε ένα δώρο-έκπληξη για τον μικρό Αμίρ. Τού χάρισε την ελληνική σημαία λέγοντας του μιας και δεν σου δώσανε την ελληνική σημαία, θα σου κάνω εγώ μια δώρο. Όπως έγραψε μάλιστα λίγο αργότερα στο λογαριασμό του στο twitter:«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας».

Κλείσιμο
Χθες ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του προκειμένου να τους εκφράσει την συμπαράστασή του καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκαν επίθεση στο διαμέρισμα που διέμεναν .

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης