Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Τι λέει ο πατέρας του 19χρονου στο protothema.gr

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Τι λέει ο πατέρας του 19χρονου στο protothema.gr

Ανήμπορος να το πιστέψει, ο πατέρας του 19χρονου Ιωάννη, αναφέρει στο protothema.gr, πόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες είναι αυτές οι στιγμές 

Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Τι λέει ο πατέρας του 19χρονου στο protothema.gr
Απαρηγόρητοι οι γονείς των δυο παιδιών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα, λίγα μέτρα από το Πολυτεχνείο Κρήτης,
την ώρα που είχαν βγει βόλτα με το σκύλο τους. Κανείς από τους συγγενείς και τους φίλους δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το μοιραίο και ο θάνατος πήρε στην αγκαλιά του τα δυο νέα, γεμάτα όνειρα, παιδιά. 

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 19χρονου Ιωάννη, ψελίζοντας στο protothema.gr, εξήγησε πως οι στιγμές είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες για την οικογένειά του. Ο γιος του είχε φύγει από την Αθήνα για να κάνει τις διακοπές του στην Κρήτη. "Προσπαθούμε να μεταφερθούμε στα Χανιά , είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για εμάς". Λίγα λεπτά πριν, ο τραγικός πατέρας ενημερωνόταν από την Τροχαία Χανίων για το περιστατικό. 

Κλείσιμο
Δύσκολες οι ώρες και για τους γονείς της Στέλλας που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο γρήγορα, όταν παρασύρθηκε σήμερα το πρωί από διερχόμενο αμάξι στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά. 

Ήταν φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, ενώ ο Ιωάννης βρισκόταν εκεί για διακοπές. 

Συγκλονισμένος ο πρύτανης του πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλης Διγαλάκης, όπου και φοιτούσε η 20χρονη Στέλλα, προσπαθούσε και ο ίδιος μαζί με την αστυνομία να διασταυρώσει τα στοιχεία της και να ενημερώσει τους γονείς της. 

Ο ίδιος, μιλώντας στο protothema.gr, επισήμανε ότι ο δρόμος μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου είναι πολύ επικίνδυνος. Είχαν υποβάλλει αίτημα εδώ και πολύ καιρό ώστε να φτιαχτεί ένα κόμβος μπροστά από το Πολυτεχνείο αλλά δυστυχώς το μοιραίο δεν άργησε να γίνει.

Το χρονικό της τραγωδίας 

Τα δύο παιδιά είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, σήμερα το πρωί όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινούνταν στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά από το Πολυτεχνείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατά την επίσημη ενημέρωση, είναι ένας 20χρονος Γεωργιανός. 

Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους. 

Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση των δύο νέων έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δεν φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάτι του απέσπασε την προσοχή ενώ οδηγούσε, είτε το κινητό που χτύπησε, είτε το ραδιόφωνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης