Μύκονος: Στην παραλία που έχασε το παιδί του, ίδρυσε κέντρο για την ασφάλεια στη θάλασσα
Ο Παναγιώτης Πασχαλάκης έχασε το 10χρονο παιδί το καλοκαίρι του 2014 στη Μύκονο όταν έκανε «μπανάνα» και τώρα εγκαινίασε στο ίδιο σημείο το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για την ασφάλεια των παιδιών στην θάλασσα
Τρία χρόνια αφότου βίωσε την χειρότερη στιγμή της ζωής του στο ίδιο σημείο, την παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, ο κύριος Παναγιώτης Πασχαλάκης εγκαινίασε την Κυριακή το πρώτο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο για την ασφάλεια των παιδιών στην θάλασσα.
Στόχος του κέντρου - που ξεκίνησε στην Μύκονο τη λειτουργία του- είναι παίζοντας τα παιδιά να μάθουν με εκπαιδευτικό τρόπο τι πρέπει να προσέχουν για να απολαμβάνουν με ασφάλεια τη θάλασσα και τα sports που γίνονται σε αυτή.
Κλείσιμο
Στα εγκαίνεια του κέντρου ήταν παρών ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.