Αμετανόητος ο Σειραγάκης: Δεν ασέλγησα στα παιδιά, όλα έγιναν με τη θέλησή τους

Αμετανόητος ο Σειραγάκης: Δεν ασέλγησα στα παιδιά, όλα έγιναν με τη θέλησή τους

Ο Νίκος Σειραγάκης κρίθηκε ένοχος το 2013 για ασέλγεια εις βάρος 36 ανηλίκων και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών - Η δίκη διεκόπη για τις 10 Νοεμβρίου


Αμετανόητος ο Σειραγάκης: Δεν ασέλγησα στα παιδιά, όλα έγιναν με τη θέλησή τους
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Πειραιά η δίκη σε δεύτερο βαθμό του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη ο οποίος θεωρείται ο δράστης της πλέον ειδεχθούς υπόθεσης παιδεραστίας που απασχόλησε ποτέ όχι μόνο τα Ελληνικά Δικαστήρια αλλά και τα Ευρωπαϊκά, καθώς όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Είχε συλληφθεί το Δεκέμβριο του 2011 στο Ρέθυμνο. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από τακτικούς δικαστές και ενόρκους του ΜΟΔ Πειραιά, στις 16 Μαΐου του 2013 , για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος 36 ανηλίκων (τα θύματά του ήταν πολύ περισσότερα) και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών και κατά συγχώνευση 220 έτη ποινή κάθειρξης.

Εξετάσθηκαν 6 μάρτυρες με τον Νίκο Σειραγάκη να είναι αμετανόητος για τις ασελγείς πράξεις λέγοντας ότι δεν θεωρεί ασέλγεια όλα όσα έκανε στα παιδιά, αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού, λέγοντας χαρακρητιστικά ότι όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μύησης των παιδιών και πως ο ίδιος υπήρξε μέλος της διαδικασίας, ενός “κώδικα” στην προπονητική.

Κλείσιμο
Όλα, ισχυρίστηκε, έγιναν με τη θέληση τους, γεγονός που εξόργισε τους γονείς που βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα.

Να σημειωθεί ότι κατέθεσαν και αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση. 
Η δίκη διεκόπη για τις 10 Νοεμβρίου οπότε και θα συνεχιστεί με την εισαγγελική πρόταση ,την απολογία του δράστη και τις αγορεύσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: www.ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης