Προκλητικός ξανά ο Σειραγάκης στην απολογία του

Προκλητικός ξανά ο Σειραγάκης στην απολογία του

«Με 32 παιδιά είχα σωματική επαφή, αλλά το έκαναν και μόνα τους», είπε ο κατηγορούμενος - Ενοχή για 46 κακουργήματα η εισαγγελική πρόταση

Προκλητικός ξανά ο Σειραγάκης στην απολογία του
«Με 32 παιδιά είχα μια σωματική επαφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία, αλλά όχι σεξουαλική», ήταν τα λόγια με τα οποία απολογήθηκε ο Νίκος Σειραγάκης.

Η δίκη που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και ολόκληρη τη χώρα, συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι, με την απολογία του προπονητή - παιδεραστή, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κράτησε για τρεις περίπου ώρες, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά, εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά προκλητικός και αμετανόητος, καθώς δεν παραδέχτηκε κακοποίηση των 52 ανηλίκων για τα οποία κατηγορείται, παραδέχτηκε ότι απλώς με 32 από τα παιδιά είχε μια σωματική επαφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία, αλλά σε καμία περίπτωση σεξουαλική.

Με προκλητικότητα και θράσος ο παιδεραστής επανέλαβε ότι αυτή η «ακραία σωματική επαφή» ήταν «κώδικας» των ίδιων των παιδιών και πως δεν τα κατηύθυνε ο ίδιος.
Κλείσιμο

Ωστόσο η  Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του προπονητή Σειραγάκη για 46 κακουργήματα και 5 πλημμελήματα, για αντίστοιχες υποθέσεις παιδιών, ενώ πρότεινε την αθώωσή του για την κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Η δίκη θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των επτά συνηγόρων πολιτικής αγωγής, την αγόρευση του δικηγόρου του κατηγορουμένου και την απόφαση του δικαστηρίου. Είναι άγνωστο εάν το δικαστήριο θα καταφέρει να εκδώσει την απόφασή του την ίδια μέρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης