Θεσπρωτία: Πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά του έκοψαν το κεφάλι

Θεσπρωτία: Πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά του έκοψαν το κεφάλι

Στο σώμα του δεν υπήρχε παραμικρό τραύμα, γεγονός που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη και μάλλον το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει καμία αντίσταση

Θεσπρωτία: Πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά του έκοψαν το κεφάλι
Εν ψυχρώ εκτέλεση με πυροβολισμό στο λαιμό από κυνηγετικό όπλο και με μονόβολο σκάγι για αγριογούρουνα (!) είχε προηγηθεί του αποκεφαλισμού του 25χρονου Αλβανού βοσκού που η ακέφαλη σορός του βρέθηκε έξω από μια στάνη στη Γλυκή Θεσπρωτίας!

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης ολοκλήρωσε αργά τη νύχτα τη νεκροτομή, κατά την διάρκεια της οποίας ανακάλυψε το φονικό σκάγι στον πνεύμονα του θύματος. Λόγω του αποκεφαλισμού, το θανατηφόρο τραύμα δεν εντοπίστηκε κατά την επιτόπια νεκροψία. Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται γύρω στις 9 το βράδυ της Κυριακής.
Κλείσιμο

Το νέο στοιχείο δείχνει ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν το κεφάλι του άτυχου νεαρού ως πειστήριο για τον θάνατό του
. Κι αυτό στρέφει τις έρευνες των αστυνομικών στην εκδοχή του «συμβολαίου» ή της «Κανούν», της φρικιαστικής αλβανικής βεντέτας που δεν στρέφεται μόνο κατά του βασικού στόχου αλλά και των συγγενικών του προσώπων, ακόμη και μικρών παιδιών!

Ο 25χρονος είχε έρθει στην περιοχή πριν από δυο μήνες και ζήτησε δουλειά από τον ιδιοκτήτη του πιο απομακρυσμένου ποιμνιοστασίου, δείχνοντας ότι προσπαθούσε να απομονωθεί και να κρυφτεί. Είχε έρθει και παλιότερα παράνομα στην Ελλάδα και είχε εργαστεί σε μαντριά της περιοχής, αλλά είχε απελαθεί στην πατρίδα του, όπου φέρεται να εξέτισε ποινή φυλάκισης όπως μαρτυρούν τα τατουάζ που έφερε. Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει άρση του απορρήτου για το κινητό του, ώστε να διαπιστώσουν με ποιους ερχόταν τελευταία σε επαφή και να εξεταστούν, μήπως και γνώριζαν τι φοβόταν ο 25χρονος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης