Θεσπρωτία: Συμβόλαιο θανάτου ο αποκεφαλισμός του 25χρονου

Θεσπρωτία: Συμβόλαιο θανάτου ο αποκεφαλισμός του 25χρονου

Το κεφάλι του άτυχου νέου δεν έχει ακόμη εντοπιστεί -Το πτώμα εντόπισε ιδιοκτήτης σταυλικών εγκαταστάσεων για τον οποίο εργαζόταν το θύμα τους τελευταίους δύο μήνε

Θεσπρωτία: Συμβόλαιο θανάτου ο αποκεφαλισμός του 25χρονου
Συμβόλαιο θανάτου που μπορεί να κρύβει ένα έγκλημα τιμής ή ένα χτύπημα της οργανωμένης αλβανικής μαφίας, εκτιμά η αστυνομία ότι βρίσκεται πίσω από την άγρια δολοφονία του 25χρονου στην Θεσπρωτία που αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Το φρικτό έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αφού το πτώμα του νεαρού άντρα είναι ακέφαλο και παρά τις έρευνες των αστυνομικών στη περιοχή, το κεφάλι του άτυχου 25χρονου δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Το πτώμα εντόπισε ιδιοκτήτης σταυλικών εγκαταστάσεων για τον οποίο εργαζόταν το θύμα τους τελευταίους δύο μήνες, στην ορεινή περιοχή Ποταμιά στη Γλυκή της Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, κινούμενοι κυρίως στο χώρο των συμπατριωτών του. Χρήσιμες πληροφορίες για τις έρευνες της αστυνομίας αναμένεται να "δώσει" το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο έχει σταλεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπως και από άλλα ευρήματα στο χώρο. 

Κλείσιμο
Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα διενεργήσει τη νεκροψία-νεκροτομή. Το θύμα φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκε πλήρως, καθώς δεν υπάρχει κανένα ίχνος πάλης, ενώ στο υπόλοιπο σώμα δεν βρέθηκε η παραμικρή αμυχή.

Έχει ήδη ζητηθεί και η βοήθεια της Αλβανικής Αστυνομίας, μιας και στο πτώμα του 25χρονου υπήρχαν κάποια τατουάζ, τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη φυλακή, στην οποία είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος δούλευε και στο παρελθόν σε κτηνοτροφική επιχείρηση στην Ήπειρο και τους τελευταίους δυο μήνες στην Ποταμιά Γλυκής, πιθανότατα - όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. - για να χρησιμοποιεί τις σταβλικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ερημικές τοποθεσίες,ως κρησφύγετα, προκειμένου να κρύβεται από κάποιους που τον κυνηγούσαν.

Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνουν στο epirusgate.blogspot.gr και οι κάτοικοι της Ποταμιάς και της Γλυκής, που δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός και λένε πως ο 25χρονος δεν πλησίασε ποτέ σε κάποια από τα καφενεία της περιοχής και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τις 20 περίπου οικογένειες των Αλβανών που ζουν στα συγκεκριμένα χωριά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης