Έτοιμη για το ταξίδι ζωής στις ΗΠΑ η 28χρονη Ντένια

Έτοιμη για το ταξίδι ζωής στις ΗΠΑ η 28χρονη Ντένια

Ήρθησαν τα εμπόδια, σύμφωνα με πληροφορίες - Θα πετάξει για τη Βοστώνη με αεροσκάφος της Lufthansa, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Έτοιμη για το ταξίδι ζωής στις ΗΠΑ η 28χρονη Ντένια
Θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις νεώτερες ενδείξεις, το ταξίδι ζωής της 28χρονης Ντένιας Παράσχη στις ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το σπάνιο πρόβλημα υγείας (όγκος στην καρδιά) που αντιμετωπίζει.

Όπως όλα δείχνουν, η 28χρονη Ντένια, που έχει συγκινήσει και κινητοποιήσει όλο το Πανελλήνιο, θα πραγματοποιήσει, είτε έτσι είτε αλλιώς, το ταξίδι για τη Βοστώνη, με πτήση της Lufthansa, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ της Ζακύνθου, imerazante.gr, το αρχικό «είτε» αναφέρεται στη στάση των γιατρών (σ.σ. του Ωνασείου), που ξαφνικά πρόβαλαν αντιρρήσεις για το ταξίδι, ενώ πριν από λίγο καιρό είχαν εκφράσει την άποψη ότι μόνο στο εξωτερικό μπορεί να βρεθεί λύση.

Κλείσιμο
Για το θέμα έκανε δηλώσεις νωρίτερα και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι έτοιμο, ανά πάσα στιγμή, να τεθεί στη διάθεση της 28χρονης Ζακυνθινής για το υπερατλαντικό ταξίδι ζωής.

«Υπάρχει ένα θέμα ιατρικό. Θα πρέπει αυτό ζήτημα να το λύσουν οι γιατροί. Πρέπει όμως να κινηθεί γρήγορα αυτή η διαδικασία» είπε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Κοντονής.

Και συμπλήρωνε ότι «αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ιατρικό συμβούλιο στο Ωνάσειο, ώστε να καταλήξει σε μια πρόταση προς τους γονείς».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης