«Ελευθερία επί Σύριζα...», σχολιάζει ο Άδωνις για την επίθεση στον Αρκά
Στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε για το σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές
Με ένα ειρωνικό προς την κυβέρνηση tweet σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την απίστευτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς για ένα σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές. Το εν λόγω σκίτσο, στο οποίο εμφανίζεται ένας άντρας να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επειδή «είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα», θεωρήθηκε από κάποιους προσβολή για την μάχη που δίνει η κυβέρνηση.
Αυτό είναι το σκίτσο
Κλείσιμο
Στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε. Ανάμεσά τους και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανάρτησε το σκίτσο σχολιάζοντας: «Για τα χυδαία σχόλια σε αυτό το σκίτσο αναγκάστηκε ο Αρκάς να κλείσει τον λογαριασμό του. Ελευθερία επί Σύριζα...».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.