«Ελευθερία επί Σύριζα...», σχολιάζει ο Άδωνις για την επίθεση στον Αρκά

«Ελευθερία επί Σύριζα...», σχολιάζει ο Άδωνις για την επίθεση στον Αρκά

Στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε για το σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές

«Ελευθερία επί Σύριζα...», σχολιάζει ο Άδωνις για την επίθεση στον Αρκά
Με ένα ειρωνικό προς την κυβέρνηση tweet σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης την απίστευτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς για ένα σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές. Το εν λόγω σκίτσο, στο οποίο εμφανίζεται ένας άντρας να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επειδή «είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα», θεωρήθηκε από κάποιους προσβολή για την μάχη που δίνει η κυβέρνηση. 

Αυτό είναι το σκίτσο


Κλείσιμο


Στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε. Ανάμεσά τους και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ανάρτησε το σκίτσο σχολιάζοντας: «Για τα χυδαία σχόλια σε αυτό το σκίτσο αναγκάστηκε ο Αρκάς να κλείσει τον λογαριασμό του. Ελευθερία επί Σύριζα...».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης